Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Kuhajte brzo i temeljito

Zaboravi sjeckanje povrća, višesatno kuhanje mesnih kosti i druge zahtjevne pripreme koje ti samo kradu vrijeme, novi temeljac je savršena dopuna svakom jelu.

Uz današnji ubrzani ritam života i za kuhanje ostaje sve manje i manje vremena. Svaki slobodni trenutak želiš provesti s obitelji i prijateljima, a ne za štednjakom. Međutim, to ne znači da se želiš odreći ukusnih jela bogatog okusa. Srećom, uz Podravkine proizvode ne moraš birati ili tražiti kompromis, možeš imati oboje!

Nije bitno je li u pitanju umak, prilog, mesno ili bezmesno jelo, novi goveđi temeljac s ekstra povrćem se voli umiješati u baš sve! Zaboravi sjeckanje povrća, višesatno kuhanje mesnih kosti i druge zahtjevne pripreme koje ti samo kradu vrijeme, novi temeljac je savršena dopuna svakom jelu.

Nepogrešiva kombinacija goveđeg udjela, povrća i raznih začina Podravka goveđem temeljcu s ekstra povrćem daju karakterističan, bogat okus, miris i boju, a sve to bez dodanih pojačivača okusa i konzervansa! Možeš ga prije upotrebe otopiti u vodi i  koristiti za podlijevanje jela ili se u jelo može dodati direktno, tijekom kuhanja. Jedna posudica je dovoljna za 500 ml najfinijeg temeljca.

Naši temeljci su za praktično doziranje pakirani u posudicama u obliku srca, tako da uvijek možeš reći da je jelo pripremljeno – sa srcem…

Kako se ne bismo zadržali samo na opisima i pisanim riječima pripremili smo vam originalan videorecept s Podravka goveđim temeljcem koji će zasigurno probuditi želju da ga odmah isprobaš, pogotovo ako si ljubitelj kineske kuhinje.

Potraži Podravka goveđi temeljac s ekstra povrćem u najbližoj trgovini.

Više

Savjeti stručnjaka

Zbog svoje prilagodljivosti klimatskim uvjetima, širom svijeta se uzgaja gotovo četrdeset vrsta graha.

Gastronomija

Planetarno popularni Jamie Oliver u prosincu nadahnjuje u svojim dvjema emisijama na kanalu 24Kitchen.

She Book Club

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima na bazi povrća.

Budi fit

10 savjeta kako zadržati težinu uz blagdansku trpezu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.