Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Kupnja školskog pribora

Poklanjamo školske ruksake za djevojčicu i dječaka!

Nakon dugih ljetnih praznika, igre cijeli dan i odmaranja bez obveza, sam početak školske godine dovoljno je stresan za vaše školarce, te im "problemi" oko školske torbe koja im se ne sviđa ili pernice s likom koji i nije "in", mogu dodatno poljuljati volju za novim znanjima.Da biste izbjegli suze i histeriju, povedite svog školarca u shopping školskog pribora i dozvolite mu da sam izabere torbu koju će svaki dan nositi u školu, pernicu koju će s ponosom pokazivati prijateljima i razne gadgete koji će mu olakšati školske dane.

Najbolje je dan provesti u knjižari u kojoj možete kupiti sve na jednom mjestu, kako biste izbjegli vožnju kroz grad, od knjižare do knjižare.

Oboružajte se živcima, jer niste jedini koji u zadnji čas kupuje i gužve su moguće, te pokušajte taj dan pretvoriti u konstruktivno vrijeme sa svojim djetetom i kroz odabir pribora upoznajte njegove idole i stil koji mu se sviđa.

Ema i Jurica odabrali su Profil Megastore, u Bogovićevoj 7, u Zagrebu.

Kakvu školsku torbu kupiti?

Profil Megastore nudi veliki izbor kvalitetnih torbi i ruksaka, raznih motiva po prihvatljivim cijenama. Po cijeni od 189 do 400 kuna pronaći ćete torbe s motivima Spidermana, Vile Zvončice, Gormita, Didlline ali i Converse ruksake po cijeni od 319 kuna ili pak sve popularnijih torbe na kotačiće po cijeni od 399 kuna.

Jurica je odabrao torbu s likom Spidermana po cijeni od 369 kuna, a Ema Hannah Montana torbu.Naravno, nemojte zaboraviti da je bitno da je školska torba bude ergonomska, te podstavljena prozračnim materijalom koji dopušta zraku da nesmetano cirkulira između torbe i leđa te sprečava znojenje. Bilo bi poželjno da torba ili ruksak ima aluminijske stabilizatore, koji će zadržat formu i pod velikom težinom školskih udžbenika, te ju rasporediti ravnomjerno na vrat, ramena i kralježnicu vašeg djeteta.

Ne zaboravite i na podesive naramenice, te reflektirajuće trake na torbi koje povećavaju uočljivost i sigurnost vašeg školarca u prometu. Pripazite da prazna torba ne bude preteška i da ima dovoljno pretinaca za lakše pakiranje.Pernica na dva ili tri kata?

Prednost kupnje tzv. punih pernica je u tome što već sadrže sve olovke, drvene bojice i flomastere, ravnala, šestare, šiljilo, gumicu, škarice pa čak i naljepnice za označavanje, koje će djetetu trebati pri savladavanju školskog gradiva. Izbor pernice u potpunosti prepustite svom školarcu.I što nam još treba?

Ovisno o razredu u koje dijete ide, odaberite bilježnice primjerene uzrastu, ali dozvolite mu da odabere motive po svom izboru. U velikom izboru bilježnica po cijeni od 6 do 20 kuna, i najizbirljiviji školarac pronaći će nešto za sebe.

Dodatne gumice i olovke, ljepilo… sve one gadgete koji školski dan čine ljepšim neka dijete samo odabere, a vi… nemojte zaboraviti na sebe i izaberite si neki naslov popularnih autora ili izaberite CD koji još niste poslušali.POKLANJAMO ŠKOLSKI RUKSAK

Profil Megastore i She.hr poklanjaju Converse ruksak za cure i Walker ruksak za dečke.Ako želite svom školarcu osvojiti novi ruksak, pošaljite nam mail na adresu [email protected], s naslovom PROFIL_ona, za ruksak za djevojčice ili PROFIL_on, za ruksak za dečke, te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ova knjiga možda postane vaša!

Koja je adresa Profil Megastorea u Zagrebu?

Vaše prijave primamo do 17. rujna, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr


Dragi naši,
dobitnica ruksaka za djevojčice je Romana Jakopec, a ruksaka za dječake Matija Petak.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

She Book Club

Glave prepune neukroćenih uvojaka i nekonvencionalnih ideja, lady Imogen Loveless u društvu slovi kao pomalo čudna, ali bezopasna.

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Duh i tijelo

Bill Gates, Jack Ma i Elon Musk samo su neki od biznismena koji primjenjuju 'pravilo pet sati'.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.