Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Kuštrava Art – šarene ogrlice od tkanine

Osvoji ogrlicu od pamučnih materijala dizajnerice nakita Martine Strišković.

Sve je počelo prije par godina kada smo moja mama i ja pokušale raditi ukrase od tijesta, prvenstveno za sebe, zatim kao poklon drugima. Kako je bilo pozitivnih reakcija pokušala sam raditi dekupaž i na tu tehniku sam se totalno 'navukla'.

Sudjelujući na raznim sajmovima i manifestacijama vidjela sam da se više traži nakit nego moj dekupaž. Kako sama obožavam razne 'đinđe' i volim se kititi, probala sam raditi ogrlice od tkanine koje su se pokazale kao pun pogodak.

Radim ih u svim mogućim bojama i nijansama. Jako su lagane jer su od pamučnih materijala i što je najvažnije ne izazivaju alergijske reakcije.

Sve ogrlice se mogu nositi na više načina, što možete vidjeti u priloženim fotografijama. Također šijemo i šalove sa pripadajućim broševima i razne druge sitnice. Sve radove možete vidjeti posjetite li Facebook stranicu Kuštrava Art.OSVOJI UNIKATNU KUŠTRAVA ART OGRLICU

Kuštrava Art i She.hr jednoj čitateljici daruju unikatnu plavo ružičastu ogrlicu.

Želite li osvojiti ovu ogrlicu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KUSTRAVA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kojom se umjetničkom tehnikom Maritna bavi pored izrade nakita?

Vaše prijave primamo do 10. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Bojana Pastorčić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.