Kuštrava Art – šarene ogrlice od tkanine

Sve je počelo prije par godina kada smo moja mama i ja pokušale raditi ukrase od tijesta, prvenstveno za sebe, zatim kao poklon drugima. Kako je bilo pozitivnih reakcija pokušala sam raditi dekupaž i na tu tehniku sam se totalno 'navukla'.

Sudjelujući na raznim sajmovima i manifestacijama vidjela sam da se više traži nakit nego moj dekupaž. Kako sama obožavam razne 'đinđe' i volim se kititi, probala sam raditi ogrlice od tkanine koje su se pokazale kao pun pogodak.

Radim ih u svim mogućim bojama i nijansama. Jako su lagane jer su od pamučnih materijala i što je najvažnije ne izazivaju alergijske reakcije.

Sve ogrlice se mogu nositi na više načina, što možete vidjeti u priloženim fotografijama. Također šijemo i šalove sa pripadajućim broševima i razne druge sitnice. Sve radove možete vidjeti posjetite li Facebook stranicu Kuštrava Art.

OSVOJI UNIKATNU KUŠTRAVA ART OGRLICU

Kuštrava Art i She.hr jednoj čitateljici daruju unikatnu plavo ružičastu ogrlicu.

Želite li osvojiti ovu ogrlicu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KUSTRAVA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kojom se umjetničkom tehnikom Maritna bavi pored izrade nakita?

Vaše prijave primamo do 10. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Bojana Pastorčić. Čestitamo!