Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Kuštrava Art – šarene ogrlice od tkanine

Osvoji ogrlicu od pamučnih materijala dizajnerice nakita Martine Strišković.

Sve je počelo prije par godina kada smo moja mama i ja pokušale raditi ukrase od tijesta, prvenstveno za sebe, zatim kao poklon drugima. Kako je bilo pozitivnih reakcija pokušala sam raditi dekupaž i na tu tehniku sam se totalno 'navukla'.

Sudjelujući na raznim sajmovima i manifestacijama vidjela sam da se više traži nakit nego moj dekupaž. Kako sama obožavam razne 'đinđe' i volim se kititi, probala sam raditi ogrlice od tkanine koje su se pokazale kao pun pogodak.

Radim ih u svim mogućim bojama i nijansama. Jako su lagane jer su od pamučnih materijala i što je najvažnije ne izazivaju alergijske reakcije.

Sve ogrlice se mogu nositi na više načina, što možete vidjeti u priloženim fotografijama. Također šijemo i šalove sa pripadajućim broševima i razne druge sitnice. Sve radove možete vidjeti posjetite li Facebook stranicu Kuštrava Art.OSVOJI UNIKATNU KUŠTRAVA ART OGRLICU

Kuštrava Art i She.hr jednoj čitateljici daruju unikatnu plavo ružičastu ogrlicu.

Želite li osvojiti ovu ogrlicu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KUSTRAVA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kojom se umjetničkom tehnikom Maritna bavi pored izrade nakita?

Vaše prijave primamo do 10. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Bojana Pastorčić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Trendovi

Izbor nakita je vrlo subjektivan i baš kao u umjetnosti, ne slažu se svi oko toga što se smatra lijepim, modernim ili prikladnim.

Dizajn

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled.

Zanimljivosti

K A J A, nova kolekcija nakita brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, intimna je priča Vesne Zadro o nasljeđu i korijenima, priča koja se vješto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.