Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Kvartet Diversi za djecu Dore

Humanitarni koncert kojim se osiguravaju sredstva za školovanje štićenika Dore.

U zagrebačkom kazalištu Komedija, 13. studenoga u 20 h, održat će se tradiconalna Večer Dore na kojoj će nastupiti Kvartet Diversi, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Kvartet Diversi čine Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić i Đani Stipaničev, a uz Orkestar kazališta Komedija predstavit će se u glazbeno scenskom spektaklu s najboljim odabirom od operete i mjuzikla. Nastupit će i glazbeno nadareni i nagrađivani štićenici Dore: Mia Jakob, Antonija i Klara Lešković i Jasmin Kovačić , a program vodi Karmela Vukov Colić.

Kao i prethodnih godina očekujemo nazočnost brojnih uglednika iz kulturnog, poslovnog, političkog i javnog života RH. Sav prikupljeni prihod od ulaznica i donacja namijenjen je Dorinom Fondu za stipendiranje za 2012/13. školsku godinu.Humanitarna organizacija Dora djeluje od 1991. godine, kao jedna od prvih i najvećih nevladinih udruga na području skrbi o djeci i mladima. Do današnjih dana pomogli smo gotovo 8000 djece, a na račune Dorinih štićenika uplaćeno je cca 6 milijuna eura pomoći.

Najveću pažnju u Dori posvećujujemo obrazovanju vrijednih i nadarenih srednjoškolaca i studenata kroz cijelo njihovo školovanje. Tijekom protekle akademske godine stipendirano je njih 85. To su redom iznimni mladi ljudi koji se stjecanjem znanja i vještina bore s teškim obiteljskim, zdravstvenim i egzistencijalnim nedaćama. U Dori smo neizmjerno na njih ponosni i cilj nam je na ovogodišnjoj večeri Dore osigurati sredstva za nastavak njihovog školovanja i u ovoj školskoj godini.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trudnoća

Nije neuobičajeno da neke žene imaju neredovite mjesečnice nekoliko mjeseci nakon poroda.

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Financije

Ekipe sastavljene od tri učenika i nastavnika mentora mogu se prijaviti do 1. ožujka 2023., a natjecanje će se održati 7. ožujka 2023.

Obitelj

Ovo je još jedan uradak o omiljenom polarnom medvjedu Normu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.