Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

L.A.M.B. by Gwen Stefani

Jesenska kolekcija predstavlja djevojku koja je spojila 60-e, 90-e i punk.

Ovih je dana na New York Fashion Weeku predstavljena jesenska kolekcija brenda L.A.M.B. koji potpisuje popularna pjevačica Gwen Stefani. Kreacije su svojevrstan presjek njenog modnog izričaja kroz godine bavljenja glazbom kako solo tako i u matičnom bendu No Doubt.

Iako nije prisustvovala reviji, njena prisutnost se itekako osjetila upravo kroz modni izričaj kolekcije.Kreacije koje je predstavila zanimljiv i odvažan su spoj različitih krojeva, materijala i boja. Stil kojim je prožeta kolekcija ocrtava mladu samosvjesnu djevojku s odvažnim stilom odijevanja koji teško prolazi nezamijećeno. Sve koje hrabro nose i nespojive kombinacije, sigurno će se prepoznati u većini njenih kreacija.Glavna ideja koju je Gwen imala prilikom realiziranja ove kolekcije bila je rock djevojka 60-ih godina koja nosi džemper na usku suknju. Kasnije je taj prvotni stil nadopunjen printovima i bojama karakterističnim za 90-e godine prošlog stoljeća. Ujedno se osjeća i snažan utjecaj punka. Svi modeli upečatljivi su, ali istovremeno i vrlo nosivi.

Po čemu su modeli koje smišlja Gwen drugačiji i posebni provjerite u našoj galeriji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Ne tražite dalje,  našli ste Desigual kaput.

Trendovi

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća.

Fashion report

Havaianas kolekcije sandala naglasak stavljaju na udobnost i eleganciju gdje god se nalazili.

Trendovi

Nažalost, odabir kostima prema najdražoj boji, uzorku ili najpopularnijem modelu najčešće predstavlja pogrešnu odluku, što kupovinu čini itekako stresnom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.