Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

L’Oreal Professionnel tretman za dugotrajnu njegu oštećene kose

L’Oreal Professionnel tretman za dugotrajnu njegu oštećene kose za njegu oštećene kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće

L’Oréal Professionnel je u CineStaru održao premijeru PRO FIBER, prvog dugotrajnog tretmana za njegu oštećene kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće.  PRO FIBER je plod jedinstvenog razumijevanja oštećene kose, iznimnih formula razvijenih u 15 godina istraživanja od strane L’Oréalovih laboratorija i ekspertize L’Oréal Profesionnel frizera.

PRO FIBER inovaciju koja počinje u salonu i nastavlja se kod kuće je detaljnije predstavila Nikolina Bilać, edukatorica L’Oreal Professionnel koja je prezentirala 3 linije PRO FIBER za 3 različita stupnja oštećenosti kose. Salonski protokol zajedno uz stručnu dijagnozu, i kućnu rutinu s kojim se produžuje učinak salonskog protokola. „Bitan  ključ za rješavanje tri stupnja oštećenja kose je da se ne čeka do zadnjeg koraka kako bi se predložilo rješenje za njegu kose. ProFiber je pravi odgovor, a sve počinje u salonu sa stručnom dijagnozom educiranih frizera, personaliziranim protokolom te preporukom proizvoda za nastavak i produljenje djelotvornosti tretmana kod kuće.

Znanost iza PRO FIBER: APTYL100

Nakon 15 godina intenzivnog istraživanja oštećene kose, L’Oréal laboratoriji razvili su sofisticiranu patentiranu[1] tehnologiju: molekularni kompleks APTYL100, tehnologiju koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka uklonila prvim šamponiranjem.  APTYL100 aktivira se svakim šamponiranjem, čak do 4 šamponiranja, iznova i iznova. Rezultat traje i do 6 tjedana zahvaljujući 6 monodoza „RE-CHARGE“.

Oštećena kosa – 3 stupnja, 3 PRO FIBER linije: RECTIFY, RESTORE, RECONSTRUCT

Obnavljanje oštećene kose jedno je od najvećih izazova njege kose kod žena: 58% žena[2] tvrdi da ima problema s oštećenom kosom. L’Oréal Professionnel naglašava tri stupnja oštećene kose: stupanj 1: oštećena je samo kutikula; stupanj 2: oštećeni su i kutikula i korteks; stupanj 3: i kutikula i korteks jako su oštećeni. Zahvaljujući razumijevanju tri stupnja oštećenja, L’Oréal Professionnel dizajnirao je 3 specifične PRO FIBER linije prilagođeni stupnjevima oštećenja kose: RECTIFY, RESTORE, RECONSTRUCT. Ove linije nude ciljano rješenje za svaki tip oštećenja kose.

PRO FIBER protokol počinje u salonu       

PRO FIBER dostupan je isključivo u L’Oréal Professionnel  ovlaštenim salonima. Samo frizer može procijeniti stupanj oštećenja kose zahvaljujući dijagnozi kose specifičnoj za PRO FIBER.  Frizer tada može primijeniti prilagođeni salonski protokol i pružiti personaliziranu preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće. Rezultati nakon protokola odmah su vidljivi: vrhovi kose djeluju kao da je kosa tek ošišana.

Nakon dijagnoze frizer nanosi šampon ovisno o stupnju oštećenja kose: za kosu s oštećenom kutikulom upotrijebit će RECTIFY,  za obnavljanje oštećene kutikule i korteksa upotrijebit će RESTORE,  a za obnavljanje jako oštećenog korteksa upotrijebit će RECONSTRUCT. Nakon prvog ispiranja kose frizer će upotrijebiti profesionalnu tehniku slojevitog nanošenja, što znači da ovisno o stupnju oštećenja na dužine kose nanosi odgovarajući koncentrat. Na koncentrat se nanosi maska za dugotrajnu njegu. Pravilno doziranje je ključno, a u tu svrhu L’Oréal Professionnel razvio je tehničku žličicu. Nakon vremena djelovanja od 5 minuta, frizer ispire kosu po drugi put i završava protokol s prilagođenom njegom  RECTIFY, RESTORE ili RECONSTRUCT.

Kućna rutina: do 6 tjedana trajnog protokola koja uključuje RE-CHARGE monodozu

PRO FIBER kućna rutina produžuje učinke molekularnog kompleksa APTYL100 na vlakno. Tijekom svakog šamponiranja njega se ponovno aktivira te daje jedinstvene kozmetičke rezultate.  Svaka od tri PRO FIBER linije (Rectify, Restore, Reconstruct) dizajnirana je za specifičnu razinu oštećenja kose, s kompletnom linijom proizvoda za kućnu upotrebu: šampon, njega, maska i serum.

Sama srž PRO FIBER kućne rutine  je uključivanje RE-CHARGE monodoze. RE-CHARGE monodoza sadrži APTYL100 tehnologiju koja se nalazi unutar meke, luksuzne, blistave kreme. Njena nevjerojatna formula rezultat je dugotrajnog istraživanja. Tekstura se doslovno stapa s kosom. Nanosi se na čistu, mokru kosu, svako četvrto šamponiranje umjesto njege ili maske koja se uobičajeno koristi. Nakon 5 minuta kosa je transformirana i duboko nahranjena, podatna te se lagano raspetljava. Kada se osuši, kosa izgleda sjajno, svilenkasto i ukroćeno. Zahvaljujući monodozi učinci profesionalnog protokola traju do 6 tjedana.

 

Ne propustite

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Beauty report

Kérastase Extentioniste

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.