Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

La Femme festival: Zgrabite frendicu za ruku i krenite…

Vodimo vas na žensko druženje

Kada ste zadnji put otputovale u društvu najbližih prijateljica daleko od svakodnevice? Moderni stil života često nas dovodi u situaciju da sebe i svoje najbliže stavljamo na zadnje mjesto jer baviti se sobom ‘uvijek stignemo’. Zato prebacujemo druženja na sljedeći tjedan, počinjemo vježbati od sutra, putujemo iduće godine, itd. I tako prolazi vrijeme i ni ne primijetimo da se u tom trčanju za stvarima koje mislimo da moramo napraviti, zapravo bavimo apsolutno nebitnim stvarima, a ono bitno ostavljamo po strani. Upravo je iz tog razloga nastao festival La Femme.

‘Svi znamo da je u životu važno okružiti se dobrim i pozitivnim ljudima s kojima možemo podijeliti i dobro i zlo i uz koje nas veže ljubav, no prijateljice tu imaju posebno mjesto. Prijateljice najbolje razumiju naše tipično ženske probleme te dijele s nama male ženske tajne, radosti i užitke. U današnje vrijeme kada smo sve pod neprestanim stresom, trudeći se biti savršene u svom poslu, ali i privatnom životu, nikako ne smijemo zapostaviti naša ženska prijateljstva. Osim što smo jedna drugoj poticaj i podrška, kroz žensko druženje možemo se i savršeno opustiti, nasmijati i jednostavno biti ono što jesmo – žene. La Femme Festival idealna je prilika da iznenadite svoju prijateljicu jednim lijepim putovanjem i zajedničkim druženjem punim zanimljivih sadržaja, zabave i opuštanja.’, izjavila je poznata hrvatska sopranistica, Danijela Pintarić, koja je uz pjevačice Ines Huskić i Mayu Azucenu jedna od prekrasnih ambasadorica ovog festivala.

la femme cureLa Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com.

[box style=”0″]

OSVOJITE ULAZNICE ZA FESTIVAL

Poklanjamo vam 1×2 ulaznice za La Femme festival u Dubrovniku, za Vas i Vašu prijateljicu.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s odgovorom na [email protected] s naslovom FEMME te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Zašto baš vi zaslužujete osvojiti ulaznice za La Femme festival?

Vaše prijave primamo do 18. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Andrijana Bednaić. Čestitamo!

[/box]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

U Hrvatsku stiže nova i dugo iščekivana linija kozmetike za njegu lica i područja oko očiju s FOREO potpisom - premium rješenja s vrhunskom...

Darivanje

Skinimalistička rutina uključuje dobar čistač, hidrataciju i zaštitu od sunca, te po potrebi serum za ciljani tretman.

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Savjeti i preporuke

Kako prolaze godine, šteta koju je naša koža pretrpjela akumulira se i postaje vidljiva.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.