Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Labello – najviše voli tvoje use

Na međunarodni dan poljubaca Labello nagrađuje najbrže poljupce!

Ne postoji ništa ljepše od nježnog poljupca voljene osobe, a one koji će 6. srpnja, na međunarodni dan poljubaca, najbrže poljupce poslati putem jedinstvenog online Kiss-o-mata, Labello će nagraditi proizvodima i pobrinuti se za mekoću i neodoljivost njihovih usana, kako bi im poljubci bili još nježniji.

Pomoću Labello Kiss-o-mata mogu se slati razne vrste poljubaca sa osobnim porukama voljenoj osobi koja u tom trenutku nije blizu vas. Ono što svaki poljubac putem Kiss-o-mata ipak čini posebnim jest odabir lika koji će prenijeti poljubac i vrste poljupca, kao i osobno napisana poruka uz koju će poljubac biti još slađi. Orginalan način da razveselite svoje voljene osobe!Prvih 30 osoba koje na međunarodni dan poljubaca, 6. srpnja pošalju poljupce putem Kiss-o-mata na Labello info mail sa porukom "Labello – najviše voli tvoje usne",
Labello će nagraditi USB stikom i Labellom Sun Protect, za zaštitu od sunca za usne.

Uživajte u sunčanim poljupcima Labello Sun Protect proizvoda

Kako bi vaši poljupci bili neodoljivi i na plaži bitno je zaštititi svoje usne od štetnih sunčevih zraka. Labello Sun Protect s termostabilnom formulom s zaštitnim faktorom SPF 30 pruža postojanu zaštitu od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Obogaćen vitaminom E i ekstraktom suncokreta ovaj stick zadržava vlažnost usana kada je najpotrebnija te tako čini usne glatkima i zaštićenima.

Uživajte u voćnim okusima Labello poljubaca

Labello voćne varijante iz Fruity Shine linije su pravi hit ljeta! Neodoljivi okusi i boje Labello Fruity Shine trešnje, jagode i šipka usnama pružaju crvenkasti blistavi sjaj. Bogata formula s njegujućim voćnim ekstraktima usnama pruža mekoću i svježinu.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Svako jutro jedan poljubac i mogli biste živjeti i do pet godina duže...

Beauty report

Usne su vrlo moćno oružje koje žene koriste tijekom zavođenja jačeg spola. Mame na poljupce i pobuđuju erotičnost.

Beauty report

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled.

Savjeti i preporuke

Sjajila su svima omiljeno pomagalo koje će u svakoj prilici naglasiti vaše usne te im dati malo boje za dodatnu svježinu.

Advertisement