Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Lady Gaga u prvoj letećoj haljini

Mali korak za Volantis, a veliki za ekstravagantnu pjevačicu

Lady Gaga već neko vrijeme najavljuje sasvim posebnu promociju svog novog albuma ‘Artpop’, no ovome se nisu nadali ni njezini najvjerniji fanovi. Slavna se pjevačica uoči objavljivanja njezina četvrtog studijskog albuma odlučila lansirati u prvoj letećoj haljini na svijetu nazvanoj ‘Volantis’.

I ovoga puta Lady Gaga je i više no ispunila očekivanja onih koji nestrpljivo iščekuju njezine nove ekshibicije i odjevne kombinacije. U jednom skladištu u Brooklynu ekstravagantna je pjevačica na performansu za novinare odjenula ‘haljinu’, odnosno instalaciju sa šest propelera, s kojom je kratko letjela iznad površine tla. Leteća haljina na kojoj je studio TechHaus radio čak dvije godine pokreće se na daljinski upravljač.

lady gaga volantis

Uzbuđenje je bilo veliko za sve prisutne kao i za 27-godišnju pjevačicu koja je poslije ‘leta’ u haljini ‘Volantis’ izjavila kako je ovo bio možda ‘mali korak za Volantis, ali veliki za Lady Gagu’.

Naslovnicu njezinog novog albuma ‘ARTPOP’, u kojem njezini obožavatelji mogu od danas u cjelosti uživati, djelo je legendarnog umjetnika Jeffa Koonsa. Osim promocije na društvenim mrežama ekstravagantna pjevačica, predstavljanje svog albuma napravila je kao multimedijalni event ili festival artRAVE u kojemu su sudjelovale svjetske zvijezde suvremene umjetnosti poput Jeffa Koonsa, Marine Abramovic, Roberta Wilsona i redatelja/fotografa Ineza & Vinoodha koji su zaslužni za njezin posljednji video uradak ‘Applause’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Istaknuto

Lady Gaga je jedna od onih koji se zahvaljuju što im je utrla put za uspon objašnjavajući kako je Amy olakšala put nekonvencionalnim ženama...

Moda

Seksi, zabavno i zanimljivo

Celebrity

Marketinški trik ili tek puka zabava?

Celebrity

Ekstravagantna pjevačica izaziva probleme u Dubaiju

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.