Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Lady Gaga u Sirupu

Mislite da je ovo prvoaprilska šala?

Znate li da Lady Gaga dolazi u zagrebački klub Sirup, i to ne samo jedna, već više njih. Naime, za prvi april, kreativni djelatnici Sirupa odlučili su se dobro zabaviti te posvetiti večer pop kraljici – Lady Gagi. Svi koji se taj vrckavi četvrtak nađete u Sirupu, bilo bi poželjno da ste obučeni kao Gaga jer će se najboljima dijeliti nagrade.

'Odlučili smo se večer posvetiti Lady Gagi jer ona koketira s mainstreamom na radikalan način, baš kao i mi, a i ljudi će se moći obući ekstravagantno s razlogom', kaže vlasnik Sirupa Sergej Lugović.


Svirat će Lady DJ Subaru, a tko je najbolja hrvatska Lady Gaga odlučit će žiri sastavljen od poznatih medijskih faca. Ocjenjivat će se kostim, ples i umjetnički dojam, a mogu se prijaviti svi bez obzira na nacionalnost, dob, spol i vjeru. Nagrada je put u Berlin na koncert Lady Gage.

'Imati ćemo dvije kategorije, žensku i mušku Lady Gagu, kako bismo izbjegli potencijalne "nepravilnosti"', kaže Sergej.Svi su pozvani na party jer kako Sergej kaže 'treba nam veselja i dobrih šala'. Cijena upada je 25 kuna, što je puno jeftinije nego kad u Zagreb dolazi neka druga poznata glazbena umjetnica.

Ako slučajno propustite Lady Gagu, slični eventi će se i dalje odvijati u Sirupu, a prva nakon Lady Gage je također kontroverzna i svjetski poznata Amy Winehouse.

Video prilozi s uputama kako postići jedan od Gaginih lookova su za buduće natjecatelje. A kao šećer na kraju, čeka vas nagradna igra! 🙂

OSVOJI UPAD i UPOZNAJ LADY GAGU

Klub Sirup i She.hr dvoje čitatelja stavljaju na popis za prvoaprilski Lady Gaga party.

Ako i vi želite biti dio ovog spektakla, potrebno je da nam na mail [email protected] pošaljete mail s naslovom GAGA te navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 1. travnja, 12 sati, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Vaš She.hrDragi naši,

večerašnji spektakl u Sirupu pohoditi će Nikolina Orlić i Anamarija Ivanagić. Djevojke nabacite Gaga look i uživajte!
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Gastronomija

Dobro je poznato da Francuzi imaju stila i urođeno dobar ukus. Upitate li ih da vam preporuče najbolji voćni sirup, gotovo svi odreda reći...

Zdravstveni karton

 Riječ je o domaćem soku od koprive, u kojem jednako uživaju i oni koji imaju zdravstvenih problema kao i oni koji jednostavno vole prirodno,...

Gastronomija

Zamamni okus jagoda na proljetnoj deliciji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.