Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Lady Gaga zvijezda prve večeri fashion week-a u Parizu

Donatella Versace uz svoju je muzu otvorila pariški tjedan mode

Fashion week u Parizu sinoć je otvorila revija dizajnerice Donatelle Versace, a zvijezda večeri bila je njezina muza Lady Gaga u crnoj svjetlucavoj haljini s kapuljačom koja je obilježje kolekcije Ateliere Versace za narednu sezonu.

Iako bi mnogi zaključili kako su recesijske godine natjerale i dizajnere na prosjački štap, situacija je ipak malo drugačija. Potražnja za komadima visoke mode astronomskih cijena porasla je u posljednjih nekoliko godina pa bi se moglo reći da dizajneri nisu pretrpjeli strašne ‘financijske’ udarce, već su se morali potruditi biti kreativniji kako bi zadržali stare kupce i u ovim teškim trenucima privući nove.

Da je tomu tako dokaz je i tjedan muške mode koji je prethodio tjednu pariške mode. I on bilježi uzlet zbog povećanja potražnje.

Atelier Versace : Front Row - Paris Fashion Week - Haute Couture S/S 2014

Donatella Versace, koja je za zvijezdu koja će predstavljati njezin dizajn izabrala popularnu Lady Gagu, uoči revije izjavila je kako ‘voli da žena izgleda kontrolirano i elegantno, ali i da ima provokativni stav’. S obzirom na to da je Lady Gaga u posljednje vrijeme odlučila ‘smiriti strasti’ te smo je viđali u više elegantnih kombinacija, njezin izbor je opravdan.

Provokativni i sexy Versace Atelier, uz Armanija, je dosad odjenuo najviše zvijezda za dodjele Oscara. Tko će se pojaviti u kakvoj haljini još je za vidjeti, no znamo da su glumice Jane Fonda i Catharine Zeta Jones uvijek vjerne upravo Versaceu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Beauty report

Po prvi puta, svoj hommage ovom univerzalnom jezičnom i modnom pojmu dao je i hrvatski brend nakita Karat Jewelry.

Fashion report

Rezultati su dio projekta „Fashion (Re)search“, niza istraživanja tržišta temeljenih na redovitom prikupljanju podataka, čiji je cilj pružiti aktualne i relevantne informacije medijima i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.