Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 1

#lajkajna42: „To ti je glupost, ćerce moja“

Ecija Ojdanić postavila si je ljestvicu visoko, naime priprema se otrčati maraton od 42 kilometra u Veroni.

Glumica, supruga i majka dvoje djece, unatoč bukiranom rasporedu, Ecija Ojdanić postavila si je ljestvicu visoko, naime priprema se otrčati maraton od 42 kilometra u Veroni.

“Ne mogu vam opisati riječima koliko sam do prije 2 godine prezirala trčanje, i koliko se mogu prezirati stvari o kojima imaš površan, ili nikakav stav. Trčanje sam smatrala najdosadnijom aktivnošću, a kakve sam komentare imala o ljudima koji trče, sami ili u grupi, sram me i pomisliti, a kamoli napisati.

A onda se sve promijenilo. Sasvim slučajno uz malu pomoć primatelja. Od neobaveznog trčkaranja, koje je imalo samo jednu svrhu, a to je bila prevencija od debljanja zbog prestanka pušenja, potpuno i strastveno sam se zaljubila u trčanje.

Bacam se na treniranje. Imam 100 dana za pripreme. Ispred mene je treniranje uz hrpu obveza, onih obiteljskih i poslovnih. Čeka me ljetna turneja, predstave, probe za praizvedbu teksta Renata Baretića, i dvoje najdivnijih školaraca koji u rujnu opet sjedaju u školske klupe.”

Pročitajte još

Zanimljivosti

Jedna od najpoznatijih i najzaposlenijih hrvatskih glumica, Ecija Ojdanić je jučerašnjim performansom u centru Zagreba najavila najizvođeniju kazališnu predstavu u Hrvatskoj u proteklih godinu dana.

Događanja

Najnovija predstava u koprodukciji Kazališta Moruzgva i dubrovačkog kazališta Marina Držića, pod autorskom palicom Tanje Mravak te režije, dramaturgije i adaptacije priče Tamare Damjanović, iznjedrila je pravu...

Događanja

Ove nedjelje svečano je zatvoren Novaljski trijatar, kazališni festival koji se već šesnaest godina uspješno odigrava na pozornicama Novalje i okolice. Z

Događanja

Sinoć je službeno otvoren GOOD fest, kazališni festival znakovitog imena, kojeg su pokrenule Ecija Ojdanić, naša cijenjena glumica i Ivana Menđušić, direktorica Turističke zajednice...

Advertisement