Lancome čuva mladoliki izgled

Lancômeova najdragocjenija linija proizvoda, Absolue Precious Cells, obogaćena je za još jedan proizvod – naprednim serumom za regeneraciju kože. Serum s aktivnim sastojcima koji pomažu kompletnijoj regeneraciji kože, jedinstven je proizvod dizajniran kako bi očuvao mladoliki izgled.

Prvi Absolue Precious Cells proizvod ikada dizajniran za njegu lica, vrata i dekoltea, Advanced Regenerating Concentrate, ima samo jednu namjenu, najprofinjeniju od svih – postići čistu izvrsnost. To postiže uz izvrsnost Lancômovih znanstvenih stručnjaka, pionirski brand u istraživanju matičnih stanica te izvrsnost sastojaka: Pro-XylaneTM, jedna od najkompletnijih molekula protiv starenja kože kojoj se pridružuje izvorni kompleks, dermalni kompleks za obnovu. Naime, riječ je o savezu ekstrakta lana i Malus Domestica, koji zajedno nude izuzetna svojstva protiv starenja kože.

Ekstrakt lana stimulira djelovanje kolagena XVI, te također poboljšava aktivnost kolagena XII – gornji dermis je restrukturiran. Koža izgleda vidljivo mlađe, broj i dužina bora su znatno smanjene, dok su elastičnost kože i ton poboljšani.

Već nakon prvih nanošenja, koža izgleda mekša. Nakon kontinuiranog korištenja tijekom nekog vremena, spektakularni rezultati su postignuti. Nakon jednog tjedna korištenja, koža postaje ojačana i gušća, a nakon 4 tjedna, koža je popunjenija. Tekstura kože je poboljšana, a delikatno područje vrata je zaglađeno i izgleda kao da je ispeglano. Zadovoljstvo ovim proizvodom proizlazi iz fine teksture, a nježna emulzija omogućava lagani zaglađujući osjećaj i zdravi sjaj kože. Finalni doživljaj prožima fini miris ruže i citrusa s primjesom irisa i sandalovine.