Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Lancôme parfem slavi život

Novi miris predstavlja odabir života protkanog ljepotom.

"Život je lijep", iskaz je novog Lancômeovog parfema u čiji su nastanak udružili svoje talente troje vrhunskih francuskih tvoraca parfema Olivier Polge, Dominique Ropion i Anne Flipo. Koncept 'ljepote s dušom' nemoguće je definirati. Pa ipak, zaštitno lice novog mirisa, Julia Roberts, njegova je idealna predstavnica i savršeno utjelovljenje. Ona može predstavljati sve žene i sve aspekte njihove iskrenosti, otvorenosti i različitosti.

Filmska zvijezda je u posljednje dvije godine dašak svoje karizme odlučila podijeliti i s tvrtkom Lancôme, a miris La Vie Est Belle je baš poput njezine karijere – jedinstven i senzacionalan. Kao i likovi koje je odglumila, i život je različit, nepredvidljiv i pun iznenađenja.

Vodeći se izvornom umjetnošću kreiranja parfema, Lancôme je odabrao moć jednostavnosti. Korišteni su samo čisti sastojci, bez gotove baze, a dobiven je suštinski miris bez ikakvih prekomjernosti, sa samo 63 sastojka od kojih svaki dolazi maksimalno do izražaja te sadrži gotovo 50% prirodnih sastojaka.Izniman spoj ekstrakta firentinske Iris Pallida, jednog od najrjeđih i najskupljih sastojaka, i senzualnih aldehida irisa. Ovo je cvjetno srce dodatno oplemenjeno božanstvenim apsolutima cvjetova arapskog jasmina i tuniske naranče. Iznimna esencija indonezijskog pačulija dobivena je najfinijom frakcijom i predstavlja samo srce pačulija, naglašavajući njegovu snagu, moć i dubinu.

U mirisu se nalaze i vedre, slatke note – neočekivani vatromet vanilije, tonke, pralina, crnog ribiza i kruške, koje rafiniranim notama ove kompozicije daruju dašak djetinje nevinosti.Osnivač tvrtke Lancôme, Armand Petitjean, 1949. je godine zatražio od umjetničkog direktora Georgea Delhommea da dizajnira bočicu koja će simbolizirati nedokučivu prirodu žene, a nakon mnogo izrađenih skica napokon je uhvaćena bit sreće: gracioznost osmijeha urezanog u bočicu.Šezdeset i tri godine kasnije, mitski Le sourire de cristal (kristalni osmijeh) uz La vie est belle napokon dobiva puno značenje. Suvremena reinterpretacija dizajna jasno prikazuje duh slobodne i sretne žene. Bilo je potrebno više od godine dana kako bi se ostvarilo nemoguće i u samo središte kristalne kocke utisnuo osmijeh.

Godinu je dana trajalo urezivanje i usavršavanje njegovog delikatnog, ženstveno zaobljenog oblika. Završni dodir elegancije pruža sjajno siva vrpca od organze na vratu bočice, poput krila koja vode u slobodu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Kako bi se riješili neugodnih mirisa ili ih barem ublažili pokušajte s nekoliko jednostavnih trikova koji doista djeluju.

Beauty report

Mekano, čisto, autentično i naprosto „hyggelig“ – tako miriše s.Oliver SO PURE.

Beauty report

Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Duh i tijelo

Uvriježeno je mišljenje kako su barem tri emocije koje osjećamo negativne, a to su tuga, ljutnja i strah.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.