Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Last minute shopping

Dodatnih 30% popusta na ženske kolekcije u Varteksu.

Varteks vam daruje dodatnih 30% na već snižene ženske Di Caprio i Varteks International kolekcije, te Levi'sove modele a na vama je samo da navratite na Varteksova prodajna mjesta i iskoristite ovaj idealni, last minute trenutak za kupnju.

Akcija traje od 25. veljače do 6. ožujka 2011. godine i odnosi se na ženske kolekcije svih sezona izuzev ovogodišnje.Ali to nije sve – uz last minute shopping, Varteks vam daruje i kupon za 20% popusta kojeg možete realizirati pri idućoj kupnji, najkasnije do 30. ožujka ove godine. Ovaj kupon vrijedi za cijeli asortiman brandova Di Caprio Men & Women, Varteks i Levi's te za sve oblike plaćanja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.