Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Lav je spreman za akciju

Zamislit ćete seks, a dobit ćete hladnu postelju – pripazite što planirate…

Tijekom čitave godine neće vam faliti samopouzdanja. Ako se nalazite na poziciji šefa bez problema ćete uspostavljati autoritet. Ne samo što će vaša prirodna karizmatičnost i toplina s lakoćom izlaziti van već ćete znati znanjem i snažnim pravovaljanim djelovanjem postaviti pravila igre. No, ne zanosite se jer biste lako mogli izgorjeti. Pretopla marsovska energija činit će vas nervoznima i spremnima za akciju; ako se ne budete znali kontrolirati ekspresno ćete završiti u krevetu s visokom temperaturom, najblaže rečeno. Ovo se posebno odnosi na sva zanimanja u kojima ima puno fizičkog rada.

Po pitanju svakodnevnog rada ovdje postoji još jedan problem. Često ćete u glavi zamišljati poteze koje biste željeli provesti u djelo, a kada se susretnete sa stvarnošću dočekat će vas drugačije stanje. Stvar je u tome što ćete u mislima unaprijed proživjeti iskustva umjesto da ih stvarno odradite. Tada nastaju razočaranja. Ovaj princip prenijet će se i na druga životna područja pa bi umjesto iskrenog razgovora s partnerom ili partnericom mogli taj isti  razgovor unaprijed odraditi u sebi tako da na kraju očekivanja neće odgovarati pravom stanju stvari. Primjerice, zamislit ćete pomirbu, dobit ćete sukob, zamislit ćete seks, a dobit ćete hladnu postelju…

Neki će se vratiti starim ljubavima

Neki od vas napravit će upravo suprotno. Odlazit će u “slavnu” prošlost tj. bivši brak, bivšu vezu, davno izgubljenu ljubav, prošli posao, umjesto da zapreke rješavaju odmah i sada. Ma koliko bili samouvjereni, posebno u prvih šest mjeseci godine dobro odvagnite što želite. Imat ćete potporu Saturna kroz čitavu godinu pa vam ovo neće biti veći problem. Kako biste se sačuvali od neugodnosti vježbajte analiziranje svega.

Vi koji ste bez posla zadovoljstvo ćete pronalaziti u sitnicama, ali i u nesebičnom pomaganju bližnjima. Nemojte misliti da vam netko nešto duguje te da vas se treba tetošiti. 2010. godina razlikovat će se od drugih po vašoj izraženijoj upornosti i po tome što ćete manje kukati. Iako će s vremena na vrijeme vaše Sunce vrištati od želje da vam se netko divi.

Puno toga ćete uspjeti postići uz pomoć "diplomacije". Svakodnevne političke prilike vagat ćete precizno, odmjereno ćete donositi izjave. To ne znači da ćete biti beskrajno neodlučni, dapače, tvrdim argumentima uvjerit ćete i najljuće protivnike u ispravnost svojih postupaka, radilo se o poslu, braku, odgoju djece ili nečemu trećem.

Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Duh i tijelo

Briga o sebi je važna jer je to ključ za pronalaženje ravnoteže kako u nama samima, tako i izvana.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: su Strijelac, Blizanac i Vage.

Advertisement