Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Lenovo Vibe: Pozitivne vibracije

Onima koji rado fotografiraju i dijele sadržaje na društvenim mrežama namijenjen je Lenovo Vibe S1 s dual-selfie prednjom i vrhunskom stražnjom kamerom.

Vrhunskim značajkama i kvalitetom izrade pametni telefoni Lenovo Vibe opasno bježe svakoj konkurenciji zahvaljujući činjenici da su cjenovno daleko najprihvatljiviji unutar svake usporedive grupe proizvoda poznatih i priznatih proizvođača.

Trenutno se na našem tržištu može naći nekoliko modela koje uz elegantan dizajn, vrhunsku izradu i iznimne performanse karakteristične za cijelu seriju, izdvajaju neke posebne značajke namijenjene specifičnim zahtjevima i očekivanjima korisnika.

Tako na primjer pametni telefon Lenovo Vibe P1 s baterijom od 5000 mAh danima pruža mogućnost nevjerojatno dugih razgovora, sate surfanja, online igranja ili gledanja video sadržaja različitih vrsta – bez ikakvih problema. S njim korisnik često zaboravi kad ga je uopće zadnji put morao napuniti, a nakon svega 5 minuta punjenja osigurat će još nekoliko sati razgovora.

P1_Family_01

Onima koji rado fotografiraju i dijele sadržaje na društvenim mrežama namijenjen je Lenovo Vibe S1 s dual-selfie prednjom i vrhunskom stražnjom kamerom. Opcija uljepšavanja čini da izgledate mlađe, upravljanje pomoću glasa i pokreta omogućuje fleksibilnije snimanje, a komponenta anti-distorzije savršenu ravnotežu slike.

Lenovo Vibe X3 namijenjen je, prije svega, onima koji ne mogu bez glazbe i bez kvalitetnog zvuka i kad su izvan kuće. Dolby Atmos zvuk ovog uređaja je bogat, jasan, snažan i preplavljujući. Istovremeno, sustav 3-mic integriran s Wolfson audio tehnologijom za filtriranje pozadinske buke omogućuje iznimno kvalitetno snimanje govora.

HD_screen_lowres

Lenovo Vibe C, dostupan i na prodajnim mjestima HT-a, odlikuju sve ključne značajke Lenovo pametnih telefona, poput dual-SIM opcije, izvrsne multimedije, oštre slika na zaslonu od 5“ i vrhunskog dizajna. Posebno treba naglasiti da ima izmjenjivu bateriju.

Lenovo Vibe

Više

Zanimljivosti

Kombinacijom modernog dizajna, studijske kamere i vrhunskih performansi osvojila je sve koji su je imali prilike isprobati.

Zanimljivosti

Do 10. travnja vrše se prednarudžbe telefona Xiaomi serije 12 s atraktivnim pogodnostima za kupce.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Beauty report

Sačuvajte kožu od isušivanja i starenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.