Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Leona Paraminski: Nemam osjećaj da sam udana

Ljetni dvobroj Lider Trenda donosi intervju s nagrađivanom glumicom.

Pri pogledu na njezinu krhku, sitnu figuru i oprezan prvi nastup kada se nađe u nepoznatu okružju lako je pasti u zamku i slične nježne atribute pripisati karakteru. No karakter 32-godišnje nagrađivane glumice rođene u Vrbovcu potpuno je u skladu s njezinim horoskopskim znakom Lavom: riječ je o vrlo otvorenoj, spontanoj, veseloj osobi koja se s poštovanjem odnosi prema svima, ali i borbenom biću kada se suprotstavlja životnim nedaćama, nepravdama i glupostima.

Na fotografiranje i intervju za ljetni dvobroj Lider trenda, lifestyle magazina za kulturu življenja došla je s teškom zuboboljom i u trenu pred kamerom prikrila muku.

Kako se osjećate kao udana žena?

Zbilja nemam osjećaj da sam udana. Svako malo netko me upita ‘kak ti je u braku’ pa me to, kao i pogled na burmu, podsjeti da sam u njemu. Isto mi je kao i prije, još mi je kad vidim Tina smiješno o njemu razmišljati kao o svome suprugu. Ali zanimljivo mi je da te okolina odmah počne drugačije percipirati. Kao gospođu.Kako ste se odlučili za svadbu na dalekom otoku, bez prijatelja-kumova, daleko od svih?

Oduvijek sam se željela udati u intimnom okružju, bez velike parade. Naravno, prije odlaska na Karibe družili smo se s najdražim ljudima. Bila je to pomalo impulzivna odluka i sve je planirano u samo mjesec dana. Ne mogu se zamisliti u situaciji da godinu dana pripremam svadbu. U svemu u životu sam impulzivna, što je katkad dobro, katkad loše, ali funkcionira za mene.

Netipično je za hrvatski glumački milje da ste pronašli partnera iz sasvim druge branše?

Istina. Nemam potrebu biti i sve raditi u istom miljeu. Ni u jednoj vrsti odnosa nisam sklona u drugima tražiti sebe, zanimljivija mi je tuđa različitost. Tin je totalno drugačiji, a potpuno si odgovaramo. Razumije me više od svih muškaraca s kojima sam dosad bila i ubrzo nakon što smo prohodali osjetila sam da sam u pravoj vezi. Između nas ne postoje kompromisi, oboje smo potpuno slobodni, onakvi kakvi doista jesmo, bez ikakvog pretvaranja i laži.

Cijeli intervju u kojem je Leona otkrila planira li proširenje obitelji, koji su projekti pred njome, bi li se odlučila za plastičnu operaciju te u kojem se modnom stilu osjeća slobodno, pročitajte u ljetnom dvobroju Lider trenda. Sve kupce očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu, a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Drama Queen

Nagledala sam se svakakvih veza, naslušala sam se svakakvih priča, promatrala lijepe, ružne i najljepše trenutke i jednostavno naučila da uvijek, na kraju priče,...

Život u dvoje

Bruka i brak više ne idu u istu rečenicu. Nije sramota razvesti se, veća je sramota živjeti u lošem braku

Zanimljivosti

Leona Paraminski, međunarodno uspješna hrvatska glumica, domaćoj se javnosti istaknula ulogama u kultnim TV serijama.

Život u dvoje

S obzirom na opadanje ukupnog broja brakova i povećanje broja rastava i muškarci i žene imaju problem s brakom

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.