Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Ana Prša Plavatacna

Gastronomija

Letifico blogere možete čitati i kod nas

Zadnjih se mjeseci jedno ime počelo provlačiti kroz hrvatsku food blogosferu. U moru svakodnevnih proizvoda u nesvakidašnjim jelima, našli smo jedno – malo drugačije.

Zdravlje iz Hrvatske

Ako niste čuli za hrvatski brend Letifico, sada je pravo vrijeme da se upoznate s njima. Mladi i entuzijastični tim dao si je za zadatak stvoriti zajednicu gastro entuzijasta koji će vam pomoći da već danas okrenete novu, zdraviju stranicu u svom životu.

Renata Marvić Life in balance by Renata

A upravo dio te zajednice donosimo vam na She.hr. Svaki tjedan čitajte recepte i kolumne kroz koje će vam ovi simpatični ljudi pokazati što i zašto kuhati, da bi vam svaki dan bio – dobar dan!

Cijela priča krenula je s jednom bocom ulja sikavice i pitanjem – što sad s ovim? Sikavica, biljka čija svojstva dokazano pomažu pri regeneraciji jetre, nesvakidašnji je sastojak u tek rijetkim kuhinjama. U potrazi za inspiracijom, Letifico je našao ljude koji, osim što fino kuhaju i još ljepše fotografiraju, o sastojcima i tome kako ih iskoristiti znaju i više nego dovoljno!

Tamara Ivančić Ave Dulcis

Edukativne kolumne

Tako su našli Renatu Marvić koja je uz ukusan recept, na Letifico adresu dostavila odmah i objašnjenje i obrazloženje kako i na koji način svaka iskorištenih sirovina u Letifico proizvodima djeluje na um i tijelo. I nama se to toliko svidjelo, da ćete uskoro na She.hr moći čitati upravo te uvode, malo više raspisane, u obliku tjedne kolumne.

A do tada, častimo vas s 20% popusta na cijeli asortiman u Letifico online dućanu – izaberite bilo što od hladno prešanih ulja, nesvakidašnjih vrsta brašna pa do ukusnih medenih krema s dodacima; samo na kraju narudžbe upišite kod SHEHR.

Više

Gastronomija

Pripremanje hrane je umjetnost. Skladno spajanje na prvi pogled nespojivih okusa i korištenje kvalitetnih namirnica, rezultiraju tanjurom u koji se vrlo lako zaljubiti. Upravo...

Zanimljivosti

Predivna priča o Amorovoj žlici započela je 2020. godine kada je predsjednik Udruge UNUO Vedran Habel došao na ideju o ovom projektu s kojim...

Gastronomija

Mediteranska prehrana jedna je od najpopularnijih, a mogli bismo reći i da je više od same prehrane.

Gastronomija

Recept za jednostavne i ukusne polpete od tikvica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.