Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Ana Prša Plavatacna

Gastronomija

Letifico blogere možete čitati i kod nas

Zadnjih se mjeseci jedno ime počelo provlačiti kroz hrvatsku food blogosferu. U moru svakodnevnih proizvoda u nesvakidašnjim jelima, našli smo jedno – malo drugačije.

Zdravlje iz Hrvatske

Ako niste čuli za hrvatski brend Letifico, sada je pravo vrijeme da se upoznate s njima. Mladi i entuzijastični tim dao si je za zadatak stvoriti zajednicu gastro entuzijasta koji će vam pomoći da već danas okrenete novu, zdraviju stranicu u svom životu.

Renata Marvić Life in balance by Renata

A upravo dio te zajednice donosimo vam na She.hr. Svaki tjedan čitajte recepte i kolumne kroz koje će vam ovi simpatični ljudi pokazati što i zašto kuhati, da bi vam svaki dan bio – dobar dan!

Cijela priča krenula je s jednom bocom ulja sikavice i pitanjem – što sad s ovim? Sikavica, biljka čija svojstva dokazano pomažu pri regeneraciji jetre, nesvakidašnji je sastojak u tek rijetkim kuhinjama. U potrazi za inspiracijom, Letifico je našao ljude koji, osim što fino kuhaju i još ljepše fotografiraju, o sastojcima i tome kako ih iskoristiti znaju i više nego dovoljno!

Tamara Ivančić Ave Dulcis

Edukativne kolumne

Tako su našli Renatu Marvić koja je uz ukusan recept, na Letifico adresu dostavila odmah i objašnjenje i obrazloženje kako i na koji način svaka iskorištenih sirovina u Letifico proizvodima djeluje na um i tijelo. I nama se to toliko svidjelo, da ćete uskoro na She.hr moći čitati upravo te uvode, malo više raspisane, u obliku tjedne kolumne.

A do tada, častimo vas s 20% popusta na cijeli asortiman u Letifico online dućanu – izaberite bilo što od hladno prešanih ulja, nesvakidašnjih vrsta brašna pa do ukusnih medenih krema s dodacima; samo na kraju narudžbe upišite kod SHEHR.

Više

Savjeti stručnjaka

Prema nekim istraživanjima, prosječna hrvatska četveročlana obitelj godišnje baci gotovo 300 kilograma hrane!

Gastronomija

Šarmantna Istra, regija koja se diči bogatim kulturnim i povijesnim naslijeđem, odavno je prepoznata kao nezaobilazno gastro odredište. „Hrvatska Toscana“, kako joj tepaju zbog...

Gastronomija

I ovih blagdana uživajte u druženjima uz bio&bio deserte koji mame izgledom i okusom.

Gastronomija

Guacamole je jedno od najpoznatijih meksičkih jela i vjerujem da mu se u Meksiku izrada razlikuje od obitelji do obitelji. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.