Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Letovi u Europu – dvije karte za 230 eura

Provedite Valentinovo u europskim metropolama.

Povedite voljenu osobu na romantično putovanje i provedite nezaboravno Valentinovo u Parizu, Rimu, Amsterdamu ili Londonu.Za cijenu već od 230 € dobit ćete dvije povratne zrakoplovne karte – jednu za sebe i jednu za dragu osobu s kojom biste najradije proveli Dan zaljubljenih.

Cijena za letove iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule preko Zagreba je 250 eura dok je cijena direktnih letova iz Splita ili Dubrovnika za Rim 230 eura.Cijene uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC) preko interneta, a odnose se na kupnju na našoj web stranici. Za kupnju karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 15 eura po karti.

Uvjeti:

– kartu trebate rezervirati i kupiti između 26. siječnja i 10. veljače
– razdoblje putovanja je od 10. do 17. veljače
– promjene i povrat novca nisu dopušteni


Kupite svoju kartu u poslovnicama Croatia Airlinesa ili preko FlyOnLinea. Požurite iznenaditi svoju ljubav za Valentinovo jer je broj mjesta po ovoj cijeni na svakom letu,
ograničen. Čeka vas pariško jutro uz kroasan, vožnja amsterdamskim kanalima, talijanske canzone ili posjet jednom od najkozmopolitskijih gradova na svijetu – Londonu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Studio 20th Century i New Regency predstavljaju novi film jednostavnog naziva AMSTERDAM, hvaljenog redatelja i scenarista, za Oscara višestruko nominiranog Davida O. Russella.

Putovanja

Avionske karte su obično najveći trošak tijekom nekog putovanja, osobito u današnje vrijeme kada cijene sve više i više rastu. Međutim, ne mora uvijek...

Putovanja

Avio prijevoznici i zračne luke koriste mnoge stručne izraze u svom poslovanju koje često mogu zbuniti.

Trendovi

Zapamtite, mali znaci pažnje učinit će Dan zaljubljenih još posebnijim i zauvijek će vas podsjećati na lijepe zajedničke trenutke.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.