Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Liberty London kolekcija za Dr. Martens

Romantičan cvjetni uzorak na legendarnim Martama.

Arthur Lasenby Liberty je 1875. u samom srcu Londona pokrenuo vlastiti biznis otvaranjem dućana jednostavnog imena Liberty u kojem je trgovao s  tkaninama i umjetninama uvezenim iz Japan i Dalekog Istoka. U toku deset godina od otvaranja dućana shop je postao jedno od naj popularnijih dućana u Londonu. I danas je bez daljnjega Liberty sinonim za kvalitetnu ponudu, ali i tkaninu karakterističnog printa koju izrađuju kako za odjeću tako i za kućni namještaj. Nova kolekcija torbi, čizama i cipela iz Dr. Martensa nastala je upravo iz suradnje s ovim popularnim brendom. Čizme s 8 rupica, cipele i torbe u legendarnom i prepoznatljivom dizajnu sada su ukrašene i prekrasnim cvjetnim printom.Ova dva iznimno cijenjena i kvalitetna brenda ovom kolekcijom su spojili naizgled nespojivo.Liberty je uvijek bio sinonim za prirodu, ljepotu i profinjene detalje, dok je s druge strane Dr. Martens taj koji utjelovljuje buntovni i tvrdi izričaj. Ovi neodoljivi komadi će biti u prodaji od 1. svibnja ove godine kako u Liberty dućanu tako i putem interneta. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.