Lidl pokrenuo treći val sniženja

Od ponedjeljka 1. veljače, u Lidlu je pokrenut novi val sniženja. Tjestenine, brašno, kava, mlijeko i ostali mliječni proizvodi trajno su pojeftiniji.

Hrvatsko tržište se pokrenulo. Naime, nakon dva vala velikih sniženja koje je realizirao Lidl Hrvatska od početka ove godine, i drugi konkurenti također su počeli s djelomičnim smanjivanjem cijena svojih proizvoda. No, Lidl Hrvatska ide još dalje i ponovno pokreće treći val sniženja.

''Želimo da kupovina bude što povoljnija i pristupačnija za sve naše kupce, prilagođena kompleksnosti socijalnog trenutka u kojem se nalazimo. Drago nam je da je Lidl opet prvi krenuo sa sniženjima, što se nedvojbeno može i provjeriti.'' – kaže gospodin Marin Dokozić, predsjednik Uprave Lidl Hrvatska.

Stoga trajna sniženja u Lidlu sada idu u svoj već 'treći krug'. Tako se od ponedjeljka 1. veljače, brojne vrste mlijeka, sireva i ostalih mliječnih proizvoda također zastupljenih u Lidlu, trajno nude uz znatno povoljnije cijene.

Što za kupce Lidla zapravo znači 'trajno niska cijena'?

Znači da će nakon prva dva 'vala' sniženja, pri čemu je Lidl Hrvatska trajno snizio cijene velikog broja proizvoda, sada uslijediti daljnja sniženja već ionako vrlo povoljnih cijena nadasve kvalitetnih proizvoda. Lidlova prava 'niska niskih cijena' od danas je obogaćena s još nekoliko hvale vrijednih primjera visoko kvalitetnih proizvoda – dostupnih po iznimno pristupačnim cijenama!