Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Lidl radnicima kompenzirao “harač”

Radnicima će bruto plaće biti povećane za 4%.

Lidl Hrvatska je danas medijima poručio kako je odlučio povećati bruto plaće svojih radnika u trgovinama i centralnom skladištu za 4% te time pokazati socijalnu osjetljivost i brigu za svoje radnike.

''U vrijeme krize želimo dati doprinos održavanju životnog standarda naših radnika'' – poručuju iz Lidla.

Potrebno je napomenuti da u situaciji opće recesije, posebno u Hrvatskoj, povećavati plaće radnicima mogu samo najuspješniji poslovni subjekti, a sasvim je jasno da se ovdje radi o trgovačkom lancu u snažnom poslovnom uzletu. Lidl je ovim potezom kompenzirao i posebni 'krizni porez', koji je sredinom prošle godine umanjio netto plaće radnika. Plaće radnika u Lidlu i do sada su bile među najvišima u trgovini prehranom u Hrvatskoj.

Nadamo se da će ovaj primjer sljediti i drugi uspješni poslodavci!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Ovih blagdana Lidl je ponovno mislio na one najmlađe i još jednom pripremio bogatu ponudu različitih drvenih, edukativnih i kreativnih igračaka.

Zanimljivosti

Lidl u svojoj ponudi predstavlja najveću radost svih mališana – edukativne i razvojne drvene igračke.

Gastronomija

Ostvarena suradnja između prodajnog lanca Lidl i hrvatskog brenda Matičnjak, razveselit će mnoge ljubitelje hrvatskih proizvoda.

Predstavljamo

Ljubitelji piva koji žele učiniti dobro djelo imaju za to priliku – svakom kupovinom posebno označenog pakiranja Pan piva u Lidl trgovinama daruju dvije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.