Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
žene i muškarci
žene i muškarci

Lifestyle

Eh, da… lijepe žene i ružni muškarci

Svi muškarci, koliko god u Europi bili neprivlačni, u usporedbi s Azijatima izgledaju fenomenalno

Smiješno kako uvijek želiš imati ono što ne možeš. Žene sa Zapada ravnaju svoju kosu, dok ju Azijatkinje kovrčaju. Mi se „kvarcamo“, dok žene s Istoka hodaju uokolo sa suncobranima ne bi li izbjegle tamnjenje, a neke se i izbjeljuju posebnim kremama. Pa ipak, i žene sa Zapada i žene s Istoka su lijepe. No, to ne mogu reći za muškarce.

Lijepe žene hodaju kroz grad

Situacija je ovakva: žene u Aziji su sitne, ljupke, lijepih osmijeha i prekrasne, ženstvene. Dok su muškarci u Aziji su niski, mnogi nemaju sve zube, ali zato imaju duge nokte, duge kose s tonom gela, pljuju non-stop, nose raskopčane košulje (što zna biti seksi, ali ako nemaš six-pack za pokazati, radije zakopčaj tu košulju!), čačkalice su im stalno u ustima i slično. Reći ću samo da mi svi muškarci, koliko god u Europi bili neprivlačni, u usporedbi s Azijatima izgledaju fenomenalno.

Zapadnjačkim ženama ovdje nije lako, naročito zato što su muškarci iz drugih zemalja ovdje naprosto opsjednuti Azijatkinjama. Dakle, ne samo da se borimo s koma WC-ima, začinjenom hranom, nemogućnosti pronalaska odgovarajućih kozmetičkih proizvoda i strahovitom vrućinom, već su nam i šanse za romansom ovdje svedene na minimum.

I tako “ja – muške noge”

Neki dan pokušala sam kupiti japanke. Naravno, sve su mi redom bile premale pa sam tražila veći broj, i nakon što sam nekoliko puta tražila veći broj, a svejedno su mi bile premale, prodavačica je pogledala moja stopala pomalo s gađenjem, i rekla: „Ti – muške noge. Žene – male noge, ali ti – muške noge“ (usput rečeno, nosim broj 37). I tako sam kupila “muške japanke”.

Ogladnila sam i htjela nešto pojesti, ali u koji god restoran sam ušla, svaki je bio krcat isključivo muškarcima koji su „zurili“ u mene. Njima su zapadnjačke žene predivne, ali nama oni definitivno nisu.Toliko su me uzrujali “zureći” u mene u svakom restoranu u koji sam ušla da taj dan nisam ni jela. S druge strane, da me u Europi gledaju upola toliko kao ovdje, već bih se pet puta udala i razvela dosad i vjerojatno imala oko 15-ero djece. Što je, prema riječima Mimi, prodavačice na Cua Dai plaži, mnogo bolje nego da sam 26-ogodišnja single žena. „Ti stara, moraš se udati, jako stara“, rekla mi je.

Pa ako je Azija puna privlačnih žena i neprivlačnih muškaraca, gdje na svijetu je situacija obrnuta? Znam da su u Južnoj Americi muškarci lijepi, no tamo su žene još i ljepše. Gdje je onda mjesto sa privlačnim muškarcima i neprivlačnim ženama? (ovo nije retoričko pitanje, stvarno me zanima, jer će to biti moje sljedeće odredište)

 

img_20140815_125030

 

žene i muškarci

Fotografije preuzete s nikabogdanic.wordpress.com

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Kako napraviti šalicu dobrog crnog čaja?

Beauty report

Ljepota različitosti; kamo god pogledali vidimo ljepotu, tamnopute afričke žene, nježne delikatne Japanke, žene Indije prekrasne, ženstvene u svojim tradicionalnim sarijima, egzotične Brazilke, žene...

Putovanja

Malezija je jedna od najzanimljivijih i najljepših država Azije - sjecište različitih kultura, mjesto gdje se međusobno isprepliću kineske pagode, hinduistički hramovi i malezijske...

Lifestyle

Nije sve med i mlijeko pa evo što vas čeka na putu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.