Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Lindex stiže u Hrvatsku

Švedski modni brend krajem rujna stiže u Avenue Mall Zagreb. 

Zagrebački Avenue Mall postao je prvi hrvatski shopping centar u kojem će poznati švedski fashion brend, Lindex, otvoriti svoju prvu, ekskluzivnu trgovinu u Hrvatskoj. Uz brojne svjetske celebrityje koji će od 28. rujna u preko 450 trgovina diljem svijeta uživati u novoj Missoni liniji za Lindex, moći će uživati i sve modno osvještene žene u Hrvatskoj.

Reese Witherspoon
i Gwyneth Paltrow kao ikone dobrog stila samo su neka od zaštitnih lica ovog poznatog švedskog brenda.Kao jedan od vodećih europskih maloprodajnih modnih lanaca, Lindex je svoj ugled i prepoznatljvost stekao prevenstveno zahvaljujući nizu kvalitetnih kolekcija ženske i dječje odjeće, iz kojih se osobito ističu one za moderne i trendi žene.Jedan od razloga uspjeha kolekcija i velike popularnosti brenda na globalnoj razini, nalazi se i u razumijevanju kompleksnih potreba kupaca, što je elegantno pretočeno u skladne i promišljene odjevne kombinacije te besprijekoran skandinavski osjećaj za vrhunsku modu po povoljnim cijenama.Jedna od najprestižnijih talijanskih modnih kuća, Missoni, nedavno je udružila snage s Lindexom kako bi dali podršku liječenju raka dojke. U plemenitom kontekstu spoja mode i humanog djelovanja, osmišljena je unikatna kolekcija pod nazivom Missoni za Lindex, koja će biti dostupna i u Avenue Mall trgovini.Sadržavat će dječju i žensku odjeću, žensko donje rublje i raznovrsne modne dodatke, a Lindex će 10% od prodaje u okviru ove kolekcije donirati u fond za liječenje raka dojke. Zanimljivo je kako će se u prodaji naći i specijalno dizajnirana ženska narukvica, nazvana Pink Bracelet.

Lindex djeluje u 15 zemalja, a ukupno ima više od 450 prodavaonica koje se nalaze u Skandinaviji, Rusiji, na Baltiku, u Srednjoj Europi te Bliskom istoku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

U suradnji sa SelectBox poklon paketima letjeli smo iznad metropole. Novi partner osim Zagreba pruža letove diljem Lijepe naše, tako da požuri i pokloni...

Dizajn

Susret s umjetnošću u skrivenim ulicama, zaboravljenim prolazima, krošnjama zagrebačkih parkova i zakutcima Gornjeg grada „Okolo“ ove godine zakazuje po šesti puta.

Zanimljivosti

S obzirom da je kavana Kavkaz od samih početaka partner kulturnih događanja, ovo je bila prilika za najaviti dva festivala koja Kavkaz podupire.

Zanimljivosti

Pravo je vrijeme da napravimo presjek ulične umjetnosti u glavnom gradu i krenemo u izbor najboljeg kvartovskog graffiti i/ili street art djela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.