Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Lindsay Lohan sve priznala

Posrnula zvijezda plakala u intervjuu s Oprah

Samo četiri dana nakon izlaska iz bolnice u kojoj je bila na rehabilitaciji Lindsay Lohan otvorila je svoje srce javnosti. Tako je u intervjuu s Oprah Winfrey priznala da je bila ovisnica o amfetaminima, kokainu te bez zadržavanja otkrila detalje o svojem odrastanju i kaotičnom obiteljskom životu.

27- godišnjoj holivudskoj zvijezdi nije bilo lako. Prolazila je kroz privatne probleme, ima problematičan odnos s rastavljenim roditeljima, karijera joj nije išla u pravom smjeru, počela je uzimati opijate, nekoliko je puta otišla pod nož, čak šest puta završila na odvikavanju i sve to pred očima javnosti. No kako se sada čini, na pravom je putu ka ozdravljenju.

lindsay 1Ovisna sam o alkoholu, nekoliko sam ga puta kombinirala i s kokainom, a  mučnina koja je slijedila nakon toga tjerala me da pijem još više. Osim toga, bila je to stvar za tulumarenje. Drugi su uzimali pa sam i ja. Ušmrkavala sam, no nikad nisam ubrizgavala u venu. Išlo je ruku pod ruku s alkoholom i partijanjem.’, izjavila je posrnula zvijezda te dodala kako je podsvjesno željela završiti u zatvoru kako bi dobila pomoć.

Lindsay je na sceni od malih nogu, kada je radila kao dječji model za neke proizvođače odjeće. Karijera joj je počela cvasti 1998. godine kada je dobila ulogu blizanki u megapopularnom filmu ‘Zamka za roditelje’. Uslijedili su filmovi ‘Šašavi petak’, ‘Kraljica škole’, ‘Opasne djevojke’, ‘Herbie: Punom brzinom’, ‘Najluđi radio show’ i ‘Bobby’, a okušala se i kako pjevačica. Međutim, mlada glumica nije se mogla nositi s teretom slave te je ubrzo pala pod utjecaj opijata i alkohola koji su zasjenili njezine poslovne uspjehe.

lindsay 2Novinske je stupce počela puniti vožnjama u pijanom stanju, sudskim zabranama, krađama i planovima za rehabilitaciju. Problemi Lindsay Lohan počeli su 2007. kada je uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i posjedovanja kokaina, a rehabilitacija s koje je upravo izašla odluka je suca koji ju je nakon prometne nesreće u lipnju prošle godine osudio na 90 dana rehabilitacije, 30 dana dobrotvornog rada i 18 mjeseci terapije kod psihologa.

Lohan koju mnogi smatraju samo još jednom dječjom zvijezdom koja je loše završila sada napokon živi život punim plućima te ima veliku želju da zadrži sve konce u rukama. Zamijenivši opijate vitaminima čini se da joj se napokon smiješi sreća.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

10 napitaka koje biste trebali izbjegavati.

Savjeti stručnjaka

Svjetska zdravstvena organizacija navodi kako je umjerena konzumacija alkohola štetna za kardiovaskularno zdravlje, ali čaša crnog vina vam može i pomoći.

Zanimljivosti

Mjesec listopad većinom se veže uz festivale posvećene alkoholu, poput poznatog njemačkog Oktoberfesta.

Budi fit

Uz puno truda i vježbanja potrebno je svoju prehranu prilagoditi novom stilu života. Jer bez promjene prehrambenih navika nećete puno toga promijeniti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.