Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Lipanjski izbor iz Zare

Unesite dašak klasike kombinacijom svijetlih tonova i laganih materijala.

Ponuda u Zari ovaj lipanj obiluje zanimljivim kombinacijama ženstvenih i pomalo dječačkih komada. U prilog toj ženstvenosti kojom su prožete elegantne i klasično krojene krpice, definitivno idu prozračni materijali i svijetle im nijanse.Pokoji komad trapera, pleteni kardigani i upečatljive boje ujedinjuju u ovoj kolekciji upečatljive kreacije koje same za sebe mogu dovoljno jako naglasiti određeni stil.Ni životinjski printevi nisu zaboravljeni koji jednobojne kombinacije savršeno osvježavaju i čine odvažnijim. Casual stil je ovim komadima dočaran u punom smislu riječi, a profinjenost je zadržana kroz podatne materijaleMonokromatske kombinacije upotpunite velikim komadima nakita ili detaljima u upečatljivim bojama. Osim krpica u ponudi možete pronaći i zanimljive modne dodatke koji su tu u službi osvježavanja nešto jednostavnijih kombinacija. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.