Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Lipanjski izbor iz Zare

Unesite dašak klasike kombinacijom svijetlih tonova i laganih materijala.

Ponuda u Zari ovaj lipanj obiluje zanimljivim kombinacijama ženstvenih i pomalo dječačkih komada. U prilog toj ženstvenosti kojom su prožete elegantne i klasično krojene krpice, definitivno idu prozračni materijali i svijetle im nijanse.Pokoji komad trapera, pleteni kardigani i upečatljive boje ujedinjuju u ovoj kolekciji upečatljive kreacije koje same za sebe mogu dovoljno jako naglasiti određeni stil.Ni životinjski printevi nisu zaboravljeni koji jednobojne kombinacije savršeno osvježavaju i čine odvažnijim. Casual stil je ovim komadima dočaran u punom smislu riječi, a profinjenost je zadržana kroz podatne materijaleMonokromatske kombinacije upotpunite velikim komadima nakita ili detaljima u upečatljivim bojama. Osim krpica u ponudi možete pronaći i zanimljive modne dodatke koji su tu u službi osvježavanja nešto jednostavnijih kombinacija. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Već neko vrijeme double denim look vlada modnom scenom, a imajući u vidu da je traper jedan od najpraktičnijih materijala, popularnost uopće ne iznenađuje.

Zanimljivosti

Modna tražilica GLAMI u svojem je istraživanju predstavila prošlogodišnje rezultate, nadolazeće trendove i izazove u hrvatskom modnom e-commerceu.

Trendovi

Ono što možemo očekivati ovog proljeća pronašli smo u kolekcijama Mass obuće.

Moj dom

Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.