Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Lisca kupaći kostimi

Najnovije kolekcije Lisca Selection i Cheek by Lisca za proljeće 2012.

Moda je ovaj put blagonaklona prema oblinama pa pored trendovskih trokutastih i bando grudnjaka među glavne modne hitove ljeta uvrštava i tankini, koji se u nekoliko poteza pretvara u mini haljinicu i bando grudnjak s mikro-mini suknjicom na gaćicama. Sitni će nedostaci biti diskretno prikriveni, a s bogatom draperijom i toplim bojama ljetna će odjeća biti profinjena, moderna i elegantna.

Kupaći kostimi Lisca Fashion za ljeto 2012 donose tople narančasto smeđe kombinacije zalazećeg sunca, osvježavajuće tirkizno zelene nijanse te smirujuće plavu boju mora. Etno motivi u svježim tropskim nijansama bit će must have za one koje i na plaži moraju imati dekolte koji oduzima dah, jer se u ovoj kombinaciji može kupiti i Wow push-up grudnjak, koji će se za to pobrinuti.One koje više vole klasičnu eleganciju naći će nešto za sebe među serijama čistih linija s jednostavnim grafičkim uzorcima i u mornarsko sladolednim bojama koje će zasigurno biti pobjednička ljetna kombinacija – i radi diskretnog optičkog oblikovanja linije.Atraktivni animalni uzorci opet su u trendu, baš kao i vruće boje vulkanskog kamenja. Grudnjake i gaćice može se birati i odvojeno, u elegantnoj separatnoj seriji u crvenoj, svijetlo plavoj i crnoj boji, u kojoj ćete zasigurno izabrati light gel push-up grudnjak za magičan dekolte.

Lisca Selection 2012

Koloristički razigrani i ženstveni modeli kupaćih kostima žene će oduševiti čudesnim grudnjacima, korektivnim modelima za nježno oblikovanje linije i brojnim modnim dodacima bez kojih odlazak na plažu gotovo više nije moguć.

Moda ovaj put voli obline. Kupaći kostimi najnovije kolekcije donose tople narančasto smeđe kombinacije zalazećeg sunca, osvježavajuće tirkizno zelene nijanse i smirujuću plavu boju mora.Etno motivi u svježim tropskim nijansama bit će must-have za one koje i na plaži žele imati dekolte koji oduzima dah.

U mondenim morskim ljetovalištima oduševljavat će kričave boje i štras ili profinjena kombinacija draperije i pozlaćenih nijansi u različitim, promišljeno oblikovanim modelima kupaćih kostima Lisca Selection.

Cheek by Lisca 2012

Kolekciju kupaćih kostima Cheek by Lisca obilježava nezaustavljiva energija strip superjunakinja.

Žive boje akciju će prenijeti i na plažu – suvremene junakinje kojima nikad ne ponestane energije u plavom, žutom, narančastom ili pink oduševljavat će u trendi modelima, neobičnim top-grudnjacima i dakako super push-up grudnjacima koji će se pobrinuti za opuštenu i nesmetanu akciju na plaži i u vodi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.