Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Lizzo otvorila 62. dodjelu nagrada Grammy u kreaciji Juraja Zigmana

Poznati riječki modni dizajner svjetskog talenta – Juraj Zigman – proteklih je nekoliko godina postao miljenik svjetskih zvijezda.

Poznati riječki modni dizajner svjetskog talenta – Juraj Zigman – proteklih je nekoliko godina postao miljenik svjetskih zvijezda. Neka od najpoznatijih imena s kojima je radio su Nicki Minaj, Rita Ora, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole i Bebe Rexha, a sinoć je bio zaslužan za styling još jedne američke zvijezde, pjevačice Lizzo, koja je spektakularnim nastupom otvorila 62. dodjelu nagrada Grammy. „Suradnja s Lizzo je započela kada me je tim koji brine za njezin styling, angažirao za njezin najvažniji nastup u karijeri“ – dodaje Zigman, ponosan na činjenicu što su Lizzo i tim baš njega htjeli angažirati i za ovaj nastup.

Riječki dizajner se morao držati isključivo svoje interpretacije te zadane teme koja je u ovom slučaju bila neka vrsta morske flore i faune. Cijela je kreacija ukrašena Swarovski kristalima, a zabava i glamur je najbolje opisuju. „Bio sam zadužen za kreaciju, za koju sam od početka znao kako će izgledati te sam za vrijeme kreiranja morao misliti na puno faktora kao što su jednostavnost upravo radi presvlačenja, ali opet i na svoju prepoznatljivu efektnost koja savršeno pristaje svakoj zvijezdi“ – navodi talentirani dizajner. Njegove su skice odmah bile odobrene i sve je bilo prepušteno njemu i njegovom timu kreativaca. Osim glavne zvijezde, Zigmanov je tim bio zadužen za još deset plesačica, što je bio veliki izazov. Na kraju su izradili jedanaest kostima te ga ponosno prezentirali na, kako ga mnogi zovu, glazbenom Oscaru.

Ono što je bilo izuzetno važno u čitavoj realizaciji su rokovi izrade jer je tim na čelu sa Zigmanom imao vrlo kompleksan zadatak. U svega par dana su morali izraditi jedanaest kostima te paralelno sudjelovati u probama dok su kreacije još bile u izradi. Ono što je vrlo specifično je činjenica da su klijenti uvijek zadovoljni i pomalo šokirani izradom i brzinom, a često ne znaju koliko je Hrvatska zapravo udaljena od njih. Ovom suradnjom, Juraj Zigman je još jednom pokazao koliko je omiljen i prepoznat na svjetskoj razini.

 

Foto: Juraj Zigman

 

Više

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Fashion report

Unatoč svjetskoj slavi, svoj prvi dućan odlučio je otvoriti upravo u Zagrebu i kroz njega se želi obraćati svim tipovima žena.

Fashion report

Završna večer velikog modnog događanja Extravagant gala by Eternity obilježena je modnim spektaklom jednog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraja Zigmana.

Predstavljamo

Prostor [email protected] poslužio je ovu večer kao idealan ambijent u kojem je Zigman prikazao svu svoju čarobnost i kreativnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.