Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Ljepota koja je učinila Hollywood magičnim

Poklanjamo vam Max Factor Creme Puff puder

Jeste li znali da je Max Factor prvi izumio termin ‘make up’ za šminku? Milijunima žena širom svijeta prva asocijacija na ime Max Factor je ljepota, moda i glamur.

[box style=”0″]

1914. Max Factor je stvorio prvu kozmetičku liniju za film koja je tada bila u formi masne boje.

1920. razvio je ‘Color Harmony’ princip šminkanja koji se bazirao na tome da određenoj kombinaciji tena, kose i boje očiju najbolje odgovaraju specifične nijanse šminke.

1930. kreirao je sjajilo za usne.

1934. predstavio je tekući lak za nokte koji je preteča svih današnjih lakova za nokte.

1935. kreirao je Pan-Cake-prethodnika svih modernih kamenih pudera čija je originalna formula bila prilagođena filmovima u boji.

1953. Max Factor je izumio Creme Puff – puder u kamenu.

[/box]

U zlatnom dobu Hollywooda, kada se radilo o make up-u samo jedno ime je bilo na usnama zvijezda srebrenog ekrana. To ime je bilo Mr. Max Factor, vizionarski make up.

Max Factor slavi 60. godina postojanja Creme Puff pudera u kamenu. Puder idealan za svaku priliku koji daje koži glamurozan osjećaj sa luksuznim finišem i nježnim blistavim sjajem.

Print+EcommerceMax Factor je ostao vjeran svojoj formuli koja je osvojila žene širom svijeta koje su težile prema besprijekornom izgledu kože bez previše utrošenog vremena. Formula sadrži puno reflektirajućih čestica što koži pruža da ostaje mat no ipak zadržava blag, prirodni sjaj.

Instore Dual PacksBesprijekoran izgled osnova je svakog glamuroznog izgleda, Creme Puff u svom novom zlatnom pakiranju je istinski dodatak glamuru. Ovaj bezvremenski klasik možete koristiti na više načina, možete ga koristiti samostalno nanošenjem direktno na kožu ili kao finiš preko pudera. Idealan je za male korekcije tokom dana. Sada možete pronaći Creme Puff i u dvije nove nijanse: 75 Golden i 50 Natural.

[box style=”0″]

OSVOJITE MAX FACTOR PUDER

Max Factor vam poklanja 3 Creme Puff pudera.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom PUDER te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja glumica je zaštitno lice Creme Puff pudera?

Vaše prijave primamo do 15. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Josipa Kristić, Ivana Ovničević i Kristina Cindrić. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Avène ima savršene proizvode za koji će vam omogućiti bezbrižno uživanje u ljetnim avanturama.

Savjeti i preporuke

Uz radosti uživanja na suncu i boravka na otvorenom, ljeto dolazi i s izazovima za kožu, posebno kada je u pitanju hiperpigmentacija.

Savjeti i preporuke

Ljeto i sezona godišnjih odmora u kojima je obavezan red ljenčarenja na suncu stižu!

Darivanje

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.