Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Ljepota nije slučajna

Zagrebački Institut za estetiku poklanja vam tretman pomlađivanja botoksom.

Dometi estetske kirurgije i neinvazivnih zahvata odavno su nadmašili i najoptimističnija očekivanja, a tretmani koji su donedavno bili rezervirani za bogate i slavne, sada su dostupni svima. U samom središtu Zagreba, u Bogovićevoj 1, smješten je Institut za estetiku kao sastavni dio luksuzno uređene Poliklinike Optotim u kojem se osim oftalmoloških usluga nude i estetski zahvati lica čiji se rezultati za razliku od kozmetičkih tretmana vide vrlo brzo te traju mjesecima.

Osoblje Instituta za estetiku uzima u obzir da kod konačne odluke o estetskom zahvatu je najteže odlučiti se na prvi korak, te uvijek ulaže maksimalan napor kako bi svakom mogućem pacijentu pružili sve informacije koje su potrebne i uputili ih najboljem stručnjaku za željeni zahvat.Ipak u korištenju nebrojenih mogućnosti estetskih zahvata najvažnija je kompetentnost liječnika koji zahvat izvodi i nadzire, a za to je osigurana najbolja usluga liječnika i medicinskog osoblja koja svakom pacijentu jamči potpunu diskreciju. Osim zajamčenog stalnog liječničkog nadzora i brige uvijek su dostupne i informacije o novostima sa svjetskog tržišta estetike za koje pacijenti iskažu zanimanje s obzirom na probleme koje žele riješiti i želje koje je moguće ispuniti.

Botoks – najpopularniji tretman ljepote današnjice

Pitate se što je zapravo botoks? Lijek, toksin, eliksir mladosti…? Odgovor je – botox je sve u jednom. Suprotno predrasudama koje su uglavnom rezultat negativnih medijskih natpisa i isticanja loših primjera, važno je znati da se botoks koristi se kao lijek posljednjih dvadesetak godina u gotovo svim granama medicine, npr. u pedijatriji za liječenje nekih mišićnih nepravilnosti, u oftalmologiji za liječenje blefarospazma, a u kozmetologiji već desetak godina bez iznimke bilježi rezultate.Tretman botoksom najpopularniji je tretman današnjice koji se uz to i najbrže razvija. Botoks smanjuje ili privremeno sprečava stvaranje bora koje nastaju zbog mimike mišića lica, te njegovo djelovanje izravnava i smiruje koža iznad mišića. Mjesta na kojima se najčešće izvodi tretman botoksom su bore na čelu, sitne bore s vanjske strane očiju, bore između obrva, te bore iznad gornje usne (pušačke bore).

Poznati hrvatski oftalmolog i subspecijalista za tretmane botoxom i filerom, dr. Šarić ističe kako botoks kao i svaki lijek, u prevelikim dozama i u nestručnim rukama može izazvati nuspojave. Takve i slične preparate mogu davati isključivo educirani liječnici.

Niste spremni na invazivne estetske zahvate?

U Institutu za estetiku pojašnjavaju kako postupak s botoksom ne zahtijeva anesteziju, već se područje aplikacije umrtvi hladnim oblogom ili anestetskom kremom. Postupak je jednostavan i bezbolan te se može izvesti u 10 minuta što varira od osobe do osobe, ovisno o tome što pacijent očekuje i stupnju bora koje se tretiraju.Tretman botoksom može se ponavljati neograničen broj puta jer ne postoji nikakva opasnost za zdravlje pacijenta. Potrebno je samo paziti da između tretmana bude odgovarajući vremenski razmak, kojeg određuje liječnik. U najvećem broju slučajeva tretman se ponavlja svakih 4-6 mjeseci kako bi se održao mladenački i svjež izgled. Važno je spomenuti da je kod ponovljenih tretmana botoksom estetski učinak pomlađivanja trajniji.

Dođite, vidite, pomladite se…

Bez obzira na to da li je vaša odluka o bilo kojem estetskom zahvatu konačna ili vaša znatiželja još uvijek nije zadovoljena, na putu prije jutarnje kave ili poslijepodnevnog shoppinga slobodno posjetite Institutu za estetiku gdje su vam  njihovi stručnjaci uvijek spremni pomoći pri rješavanju svih nedoumica ili pak osvježite svoj izgled već isti dan.

OSVOJI TRETMAN POMLAĐIVANJA BOTOKSOM

Institut za estetiku i She.hr jednoj čitateljici poklanjaju tretman pomlađivanjem botoksom.

Ukoliko želite osvježiti svoj izgled, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom BOTOKS te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.
Svaki tjedan objaviti ćemo po jedan članak o ovom najpopularnijem tretmanu ljepote današnjice, uz popratno nagradno pitanje.

Gdje se nalazi Institut za estetiku?

Vaše prijave za prvi krug primamo do 07. travnja.
Dobitnicu ćemo objaviti 28. travnja.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Postoje neke bitke koje se ne mogu dobiti. Postoje neki pozivi koje nikako ne možete odbiti.

Budi fit

Naučite kako zaustaviti godine.

Savjeti i preporuke

My Skin by dr. Kaliterna White skin 1, nova je krema za njegu, regeneraciju i pomlađivanje svih tipova kože.

Drama Queen

Nastojite li uvijek biti u trendu? Mladi, lijepi, nasmijani i moderni?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.