Ljepota u bočicama

Proljeće i ljeto nam se polako, ali sigurno približavaju i svi želimo izgledati besprijekorno kad se količina odjeće koju nosimo dramatično smanji. Pripremite se na vrijeme i zablistajte u svakoj prigodi uz Avonove proizvode.

Avon Solutions anticelulitni tretman s trostrukim masažerom vidljivo umanjuje celulit na bokovima, bedrima, stražnjici i trbuhu zahvaljujući posebnoj kombinaciji inovativnog masažera, jedinstvenih sastojaka i posebne formule s tehnologijom lipo-smooth. Masažer s tri kuglice koje se rotiraju za 360˚ klinički dokazano poboljšava mikrocirkulaciju.

Istovremeno, formula s prirodnim antioksidansima iz ekstrakta maslina pomaže smanjiti utjecaj slobodnih radikala koji doprinose pojavi celulita, dok tehnologija lipo-smooth uklanja rupice i smanjuje napuhnuti izgled celulita. Za optimalne rezultate, anticelulitni tretman potrebno je u trajanju od pet minuta ujutro i navečer umasirati u kožu malim kružnim pokretima. Rezultat je dramatično elastična, tonirana i čvrsta koža, konture tijela su glađe i tanje, a promjene su vidljive već nakon tjedan dana uporabe.

Anew Clinical učvršćujući serum trenutno učvršćuje i podiže kožu bez potrebe za bolnim i skupim zahvatima. Anti-gravitacijski gel sadrži polimere za učvršćivanje kože, dok su pro-firming perle formulirane s aminokiselinom koja pomaže podići razinu elastina, nužnog za čvrstoću kože.

Učvršćujući serum Anew Clinical vidljivo obnavlja mladenačku čvrstoću kože i dramatično poboljšava njen izgled. Čak 97% žena koje su sudjelovale u testiranju ovog proizvoda se slaže da je opuštenost kože vidljivo umanjena.

Uz mladenački izgled odlično će pristajati i nekoliko kapi zavodljivog Slip Into… parfema, namijenjenog ženi koja teži senzualnosti. Inspiriran transformacijskom snagom osjećaja nošenja visokih potpetica, naglašava urođenu eleganciju i sofisticiranost žene.

Miris otvaraju primamljive, elegantne note crne maline, pomiješane s osjetljivim cvijetom proljetne frezije i svježim listom ljubičice. Senzualno srce otkriva topli palisander pomiješan s egzotičnom orhidejom, dok se u donjim notama kriju kremasti kašmir i korijen irisa te zlatni amber, dajući mirisu cvjetni karakter.

Bočica parfema inspirirana je izgledom oblina lista žene tijekom nošenja cipela s visokom potpeticom, a postolje podsjeća na malu, popularnu kitten petu. "Posebno mi se sviđa senzualnost ovog mirisa – čini me ženstvenom i ispunjava samopouzdanjem, baš kao da nosim omiljen par cipela s visokim potpeticama", rekla je Christy Turlington Burns, američki supermodel i zaštitno lice ovog Avonovog parfema.

OSVOJI POKLONE IZ AVONA

Partner She.hr-a na sajmu Dani ljepote Avon Hrvatska usrećiti će 20 čitateljice She.hr-a s prekrasnim poklonima:

5 x Slip Into… parfema by Christy Turlington
10 x Sollutions Cellu-Sculpt3x anticelulitni tretman s trostrukim masažerom
5 x Anew Clinical učvršćujući serum

Ako želite sudjelovati i osvojiti neki od ovih super poklona iz Avona, pošaljite nam mail [email protected] s naslovom AVON-SHE, i točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i članarina možda postanu vaša!

Ime kojeg supermodela potpisuje Avonov parfem Slip Into…?

Prijave primamo do 17. ožujka, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici Avon poklona su:

Slip Into… parfema by Christy Turlington – Nataša Raspar, Jasna Rausavljević, Dijana Jozičić, Nataša Palijan i Ksenija Novinc.
Sollutions Cellu-Sculpt3x anticelulitni tretman s trostrukim masažerom – Lukrecia Fabjanović, Helena Munivrana Škvorc, Maja Dubrović, Andrija Bužić, Borisa Miketek, Vlasta Oršić, Nadalina Grgić, Maja Žerjav, Hrvoje Harmičar i Aleksandra Taves.
Anew Clinical učvršćujući serum – Slađana Mrakužić, Nikolina Lukac, Marija Kunac, Adela Ališić i Ivana Ovničević.

Čestitamo sretnim dobitnicima. Informaciju o preuzimanju poklona primiti će na mail.
Vaš She.hr