Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Ljepša koža uz Janu kolagen beauty

Dnevni unos samo jedne bočice Jane kolagen beauty – koja sadrži 2,5 g kolagena Verisol – rezultira vidljivim poboljšanjem elastičnosti i čvrstoće kože te smanjenjem bora, što je dokazano i kliničkim studijama.

Iako potraga za proizvodima koji brišu bore ima dugu povijest, posljednjih godina eliksir mladosti dobio je novo ime – kolagen. Najbolji rezultati, pokazala su istraživanja, postižu se kada je kolagen prethodno otopljen u tekućini, što dokazuje posljednji proizvod iz obitelji Jana voda – Jana kolagen beauty.

Ovaj inovativan proizvod na hrvatskom tržištu proizveden je na bazi prirodne mineralne vode Jana uz dodatak nježne arome ruže te voćnog udjela bez konzervansa i umjetnih boja. Jana kolagen beauty sadrži prirodni kolagen Verisol i  vitamin C, koji u kombinaciji pomažu u odgađanju znakova starenja i poboljšavaju elastičnost i čvrstoće kože.

Kako? Kolagen otopljen u vodi najlakše se apsorbira u tijelu te sustavno djeluje u dubinskim slojevima kože i povećava koncentraciju kolagena u krvnoj plazmi i tkivu kože, dok vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena te je neophodan za sintezu u organizmu. Na ovaj način, umjesto privremenog poboljšanja stanja kože, postignuti rezultati značajniji su i dugotrajniji od djelovanja pripravaka koji se nanose na kožu, jer kolagen iz Jane kolagen beauty djeluje „iznutra prema van“.

Rezultati vidljivi nakon 4 tjedna

Dnevni unos samo jedne bočice Jane kolagen beauty – koja sadrži 2,5 g kolagena Verisol – rezultira vidljivim poboljšanjem elastičnosti i čvrstoće kože te smanjenjem bora, što je dokazano i kliničkim studijama. Kolagen Verisol njemačkog proizvođača Gelita odlikuje se iznimno kvalitetnim sastavom i karakteristikama  (hidroliziran, visoko pročišćen, prirodan, ne-alergen, lako probavljiv, s vitaminom C bez E brojeva)  te čini Janu kolagen beauty zdravijom alternativom ostalim bezalkoholnim napitcima.

Dapače, za očekivane rezultate u izgledu kože savjetuje se redovita konzumacija dnevne doze bioaktivnog kolagena, dok se za postizanje najboljih rezultata preporuke kreću u smjeru svakodnevnog korištenja u razdoblju od 4 do 8 tjedana.

Pročitajte još

Beauty report

Promjena je godišnjeg doba- kolagenom boostajte kosu, kožu i nokte! 

Beauty report

“Izgradite se iznutra prema vani!” bila je misao vodilja službenog predstavljanja NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGENA koji je odnedavno postao jedan od najpopularnijih dodataka prehrani brojnih...

Drama Queen

Život vezan za Toplanu i toplinu koju mi je omogućila u svakom kutku stana i u bilo koje doba - neprocjenjivo!

Savjeti i preporuke

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu i tvar koja cijelo tijelo drži na okupu.

Advertisement