Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Ljetna obuća na akciji

Odaberi 3 a plati samo 2 para u Planetu obuće, Svijetu Obuće i Planiki.

U prodavaonicama Planet Obuća, Svijet Obuće i Planika pokrenuta je ''Najveća ljetna akcija'' na asortiman ženskih, muških i dječjih sandala i natikača, dio sportskog programa i cipela. Dobra prilika za povoljniju kupnju prilikom koje se za kupovinu 2 para mogu dobiti 3 trajat će sve do 08. srpnja


99 kn, 99 kn

Hrvatski maloprodajni lanac obuće odlikuje se najširim izborom sezonske obuće, vrhunskih proizvoda od kože i školskog programa. Uz vlastitu proizvodnju i distribuciju obuće, putem svojih veleprodajnih i maloprodajnih centara, Planet obuća uspješno posluje već punih 20 godina.


189 kn, 229 kn

Uz brižno razvijene vlastite brendove iz asortimana ženske, dječje, muške i kožne galanterije, u ponudi se mogu pronaći i artikli najpoznatijih svjetskih proizvođača obuće. Moderna, trendovska obuća vrhunskog dizajna, pristupačne cijene proizvoda glavne su odlike svih trgovina Planeta Obuće.


69 kn, 219 kn

49 kn, 149 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Suncokreti na oblacima

Sve češće i češće izbjegavam gomile natiskanih ljudi, zatvorene i zadimljene prostore, abnormalne buke.

Zanimljivosti

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Seks

7 savjeta za održavanje strasti u ljubavnoj vezi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.