Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ljetna ‘Resort kolekcija’ Hippy Gardena

Prozračni kombinezoni i lepršavi kaftani

Prozračni kombinezoni, lepršavi i dekadentni kaftani, čipka i eterično bijela boja, haljine koje prizivaju ljetno ozračje na luksuznoj jahti ili mondenim plažama dizajnerskih hotela – upravo ove značajke krase “New resort collection” inovativnog modnog branda Hippy Garden na čelu s dizajnericom Đurđicom Vorkapić čiju je kampanju snimila u prekrasnom Falkensteiner hotelu.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera oduševljava svojom arhitekturom i sofisticinarnim dizajnom savršeno uklopljenim u prirodne ljepote Punta Skale. Stoga se ova ljetna “Resort kolekcija” odlično uklopila u ovu priču – modeli su se uklopili u ambijent kao dio prostora,” rekla je Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden na samom je vrhu hrvatske mode. Dizajnerica Đurđica Vorkapić aktivna je dugi niz godina i njezin visoko kvalitetni i pomno promišljeni dizajn ostvario je sjajne rezultate ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. Precizan koncept njezina modnog svijeta pretvara se u ženstvenu siluetu nesputanih pokreta s novim pristupom ženstvenosti, uvijek na izuzetno originalan i inovativan način.

Hippy Garden4

Hotel & Spa Iadera član je prestižne grupacije „Leading Hotels of the World“, a njegov Acquapura Spa, jedini u Hrvatskoj, dio je elitnog društva „Leading Spas of the World“. Za vrhunski lifestyle dizajn pobrinuli su se svjetski priznati arhitekti Boris Podrecca i Mattheo Thun koji su inspirirani dubokim plavetnilom Jadrana ujedinili jasne, suzdržane linije s mediteranskim bojama, stvarajući elegantno ozračje i otmjen ambijent.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Haki tretman apsolutni je hit i novi wellness trend, a u Hrvatsku ga je doveo upravo Falkensteiner.

Fashion report

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši...

Uncategorized

Ova ekskluzivna, limitirana serija proizvoda dostupna je isključivo u Hippy Garden trgovinama i Esplanade Zagreb Hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna, glamura i stila.

Putovanja

Jeste li ikada isprobali Private spa?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.