Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Ljetne avanture na pomolu

Jeste li spremni za ljubavnu zezanciju na plaži?

Ljetne romanse, obično kratke i intenzivne, vrlo su primamljive. No, jesu li pametan potez – sigurno ne. A jesu li izazov i zabava – vjerojatno da. Stoga je odluka na vama.

Opušteni ste, uživate u svemu što vas okružuje i zabavljate se – ljubavni zov može vas opiti brže nego što možete pretpostaviti. Obično imate tjedan-dva koje možete provesti zajedno, tako da se u romansu upuštate bez većeg razmišljanja i uobičajenih analiza.Znate da to nikuda ne vodi, osim eventualno dobro provedene jedne ili više večeri. Možda ni nije loše tako uzimati stvari, jer zapravo, nikad ne znaš kako će i jedna veza završiti, pa se možda bolje ni ne zamarati.

Emocionalne i "tehničke" avanture

Kad bismo mogli podijeliti te ljetne avanture, onda bi kao i uvijek, to bile one s emocijama i bez, odnosno one čisto tehničke prirode. Ovisi, dakako, kakav ste tip osobe.

Nema pametnog odgovora što je bolje. Zapalit se, svaki trenutak doživjeti na eNtu i onda odjednom doživjeti prazninu kada se vratite doma i u realnost ili, pak, se previše ne uživljavati nego samo, eto tako recimo, dobro se zabaviti.Ma ništa od toga vas za dugo neće zadovoljiti, nego samo uljepšati vam toplo ljeto dok onako polugoli šećete svijetom i promatrate pred sobom vojsku vrućih frajera, koji kao na pladnju pokazuju što su sve raditi tijekom godine u teretani.

Može sve, samo oprez…

Pitanje je i zašto vas takve avanture privlače. Tek ste ostavili dečka svjesni da s njim nema budućnosti i želite se odmaknuti od te priče, a nema boljeg lijeka od ljeta, nove destinacije i novih ljudi?!

Ili ste možda već toliko dugo sami, a na moru vam svi kriteriji padaju u vodu, pa se prepuštate trenutku?! Ma zapravo, nije ni bitno, ionako su neki veliki mislioci rekli da ne shvaćamo život preozbiljno.Ipak nemojte si uništiti život zbog kratkog zadovoljstva. Pritom se misli na razne spolne bolesti, o kojima vam valjda više ne moramo pričati, nego je samo bitno da se štitite, a drugi razlog je, dakako, trudnoća. Ukoliko si avanturicom povrijedite srce, to je najmanji problem, ono će već kad-tad zacijeljeti.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Život u dvoje

Postoje određeni znakovi uz pomoć kojih ćete shvatiti da imate posla s jednim sigma mužjakom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.