Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Ljetni parfemi na akciji

U Kozmu se do 30. kolovoza mogu naći parfemi sniženi 30-50%.

Dolaskom ljetnih vrućina posebnu pažnju poklanjamo mirisu tijela, ali i odabiru parfema. Bitno je uskladiti parfem s vlastitom osobnošću, te prilikom u kojoj ga koristimo. Parfem treba birati mudro, kao što biramo pravu haljinu ili cipele kako ne bismo poslali krivu poruku.

Razni su proizvođači mirisnih voda i parfema specijalizirani za kreiranje potpuno različitih mirisnih nota. Svako doba godine ima svoje posebnosti pa tako i ljeto. Kao što odjeća i hrana koju jedemo ljeti postaju lakše i jednostavnije, isto tako parfemi koje nosimo trebaju odisati lakoćom, čistoćom i svježinom. Kako bi parfem bio što postojaniji, nanesite ga odmah nakon tuširanja jer su pore na vašoj koži tada najraširenije.

Pažljivo birajte i mjesta na koja nanosite željeni parfem. Stavite li ga na zapešće, ispod lakta i iza uha te koljena, postići ćete najdugotrajniji efekt.

Ljetni parfemi sniženi do 50%
Odabir ljetnih parfema ovog će nam ljeta biti lakši uz akciju drogerije Kozmo koja traje do 30. kolovoza, tijekom koje je velik broj parfema iz Kozmo ponude snižen od 30 do 50%.

Ovog se ljeta posebno ističu Elizabeth Arden Green Tea Exotic – svježi zeleni miris aromatičnog lišća biljki i trusa koji će nas puniti energijom te nam poboljšava raspoloženje. Cijena pakiranja od 100 ml je 194.49 kn.


Bvlgari Omnia Green Jade simbol je harmonije i zavođenja. Zeleni Jade posvećen je mlađoj ženskoj populaciji. Set sa 40 ml parfema, gelom za tuširanje i losionom stoji 314.99 kn.Bvlgari Aqua Marine dočarava prirodnu svježinu i snagu oceana uz morsku biljku Posedonia Oeanica. Cijena seta od 50 ml parfema, gel za tuširanje i toaletna torbica je 279.99 kn.Popust na nakit
Drogerija Kozmo uz spomenutu akciju, ove srijede 27. srpnja priprema akciju atraktivnih popusta na sav nakit u iznosu od 30%.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Hrvatska kovnica novca uz optjecajni novac proizvodi i prigodni kovani novac, zlatnike i srebrnjake, kao i zlatne i srebrne medalje.

Fashion report

Dok nas tople zrake sunca miluju, a ljetni povjetarac zove na druženje, vrijeme je da prihvatimo sezonu uživanja i bosonogih avantura. Kako bolje ljetnom...

Zanimljivosti

Volimo satove zbog njihove praktičnosti, nosimo ih kao modni dodatak, ali i kao statement komad. Iskoristite prve dane srpnja i odaberite novi, savršeni dodatak...

Beauty report

Kolekcija White Tea Elizabeth Arden pozdravlja NOVI White Tea Eau Fraiche.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.