Ljetni plesni podij na Zrću

Još jedan od sve brojnijih majstora nizozemske škole DJ Chuckie, često laskavo nazivan ‘kraljem miksa’, otvoriti će prvi kolovoški festival u Aquariusu – Beat the Heat. Njegov posljednji veliki hit ‘Let The Bass Kick in Miami Bitch’ te plesna petarda ‘Guess What’ dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radija 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta.

Dirigentska palica drugi dan festivala pripasti će kraljici vrhunske zabave Niki Belucci, koja je odavno osvojila sve titule sa superlativima – najerotičnija, najatraktivnija i najtraženija DJ-ica na svijetu. Bivša porno diva iz Mađarske zagrijat će sve prisutne svojim ultimativnim hitom ‘Get Up!’ u sklopu svog lepršavog seta, po kojima je poznata.

Za posljednji dan festivala iz Švedske stiže Avicii, koji je proglašen najboljim DJ-em/producentom u usponu za 2009. godinu. Ovaj 20-godišnji producent u svojoj je mladoj karijeri ostvario zavidne suradnje – radio je remikseve za Bob Sinclara, Rogera Sancheza, Davida Guettu, Toni Braxton te Tiësta. Masovno se probio hitom ‘Ryù’ prošle godine, koji je na svim svjetskim postajama bio među Top 20 cijela četiri tjedna.

Aquarius ove godine na Jadran dovodi trenutno najaktualnije i najsvježije DJ-eve koji pune svjetske klubove i arene, te diktiraju nove smjerove na klupskoj sceni. Ne propustite nove plesne ritmove na ljetnom podiju Zrće!

SHE.HR TE VODI NA ZRĆE

Klub Aquarius i She.hr vode vas na prvi kolovoški festival u Aquariusu – Beat the Heat.
Dijelimo 5×1 upad.

Kako biste se našli na popisu, potrebno je da nam na mail [email protected] pošaljete mail s naslovom HEAT_ZRĆE, te navedete sljedeće podatke:
– ime i prezime,
– korisničko ime na She.hr-u,
– broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 29. lipnja, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici upada za Beat the Heat, od 02.-04.08.2010. u klubu Aquarius na Zrću su: Ksenija Kraić, Sandra Denona, Mia Grce, Iris Lazić i Andrea Sarić.
Informaciju o ulaznicama, primiti će na mail.
Vaš She.hr