Ljeto na rijekama ima posebne čari

Ljeto i nesnosne vrućine mnogi povezuju s boravkom na moru, zanemarujući time mnoštvo rijeka koje jedva čekaju da u njima zaplivate. Tek pola sata vožnje autoputom od Zagreba prema moru čeka vas zelena idila o kojoj ste samo sanjali.

kuca3

Mjestašce imenom Jakovci smjestilo se u kanjonu rijeke Kupe na samoj granici sa Slovenijom i pravi je biser hrvatskog turizma. Upravo u njemu svoje je mjesto pronašla i kuća za odmor Jakovci koja se nalazi tek 30 metara od kupališta. Pogled s terase prostire se na zelenu padinu koja vodi prema osvježavajućoj Kupi nad kojom se nadvija kamena litica. Kako naglašavaju vlasnici, pogled je to kojeg se teško zasititi, a zvuk slapa navode kao tihu uspavanku i izvor neizmjerne zabave.

kuca4

Svim gostima na raspolaganju je i čamac, a postoji i mogućnost ribolova. Za one koji žele provesti aktivan odmor tu je i biciklistička staza koja prolazi 500 metara od kuće. Izvisiti neće niti gurmani jer se u dvorištu nalazi pečenjara s ražnjem, roštiljem te kotlom za kotlovinu.

kuca2

Kuća za odmor ima sve potrebno za vaš užitak.U prizemlju objekta nalazi se veliki dnevni boravak sa stolom oko kojeg se udobno može smjestiti 15 osoba. Za potpuni ugođaj u zimskim mjesecima tu je i kamin na drva i centralno grijanje na struju.

kuca1

Na prvom katu nalazi se spavaća soba s bračnim krevetom, velika soba s krevetom na razvlačenje i galerijom te dnevna soba s trosjedom na razvlačenje, kaminom i televizorom, kupaonica s masažnom tuš kabinom, kao i  terasa s prekrasnim pogledom na slap rijeke Kupe.

Sanjate li još uvijek o moru?

Više informacija potražite na http://kucajakovci.com/.

OSVOJITE NAGRADU

Kuća za odmor Jakovci vam poklanja 50 posto popusta na vikend boravak za 5 osoba.

Ako želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KUCA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja rijeka teče podno kuće za odmor Jakovci?

Vaše prijave primamo do 17. kolovoza 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Nina Pilić. Čestitamo!