Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Ljeto se bliži, moje tijelo u totalnoj krizi!

Četvrti mjesec nam kuca na vrata, krajnje vrijeme kada mi negdje u glavi klikne da bih možda i mogla učiniti nešto za sebe i svoje tijelo.

Četvrti mjesec nam kuca na vrata, krajnje vrijeme kada mi negdje u glavi klikne da bih možda i mogla učiniti nešto za sebe i svoje tijelo. Znam, znam, mogla sam se još kasnije sjetiti, ali tješi me to da sam se ipak pokrenula. Prije tri tjedna krenula sam u pohod. Odmah u početku odlučila sam se za malo intenzivniji kardio trening, misleći da ću upravo tako intenzivno izgubiti i kile, no to mi baš i nije bila najpametnija solucija.

Nakon pola sata treninga uslijedila je ogromna bol u koljenu. Trenerica me zamolila da stanem, a ja sam nadobudno mislila da mogu odmah u punom žaru odraditi cijelu vježbu. Kako bol nije prestajala, otišla sam kod liječnika i on me počastio pojmom trkačkog koljena. Na početku sam si čak i bila ponosna jer se inače to javlja većinom kod profesionalnih sportaša, no očito ponekad i kod osoba koje pokušavaju biti „u formi“.

she_660x443_pain

To je zapravo jedna od najčešćih ozljeda, a nastaje kod trenja unutarnje strane ivera i prednje strane bedrene kosti. Odatle tolika bol. Znači li to da više za mene nema kardio treninga, a konačno sam se u nečem pronašla?! E pa nije baš tako. Sve se to da riješiti, ali naravno da moram malo usporiti. S obzirom na to da mi je Internet izvor svega, počela sam malo surfati o tome što bi bilo idealno za moje koljeno, pri tome mislim da ga štiti dok ja nastavljam vježbati, naravno malo lakše nego do sada.

Nakon nekoliko sati traženja i vaganja što bi bilo najbolje, naišla sam na steznik za koljeno od neoprena i komentare ljudi kojima je baš taj steznik bio od velike pomoći. Napravljen je od laganog materijala, a osim što osigurava učinkovitu potporu cijelom koljenu, zaslužan je i za poboljšanje cirkulacije. A najviše me impresionirala cijena, oko čega sam bila malo skeptična jer znate ono koliko para, toliko muzike, no nisam imala što izgubiti. Kada je steznik konačno stigao u svojoj maloj kutijici, osjećala sam da ćemo postati dobri prijatelji. Tako je i bilo. Već ga nosim dva tjedna, treniram i nemam nikakvih poteškoća. Sa steznikom se osjećam lagano i ugodno tijekom cijelog dana i nema više onog osjećaja sputavanja kod kretanja.

she_660x443

Ako ste se susreli sa sličnim problemom, za Vas imamo originalnu ponudu. Ceker.eu nudi Vam steznik za koljeno od neoprena uz koji ćete definitivno povratiti svoju pokretljivost, za samo 59.00 kn.

Ima lako podesive trake s čičkom te je prikladan i za lijevo i za desno koljeno. Steznik za koljeno postavite na čašicu koljena, glatkim dijelom prema unutra. Obuhvatite koljeno i pričvrstite gornju i donju traku s grubljim dijelom čička.

Ako želite ostati u dobroj formi bez ikakvih opterećenja, steznik za koljeno od neoprena je pravo rješenje

Ne propustite

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Seks i osjećaji

Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama.

Život u dvoje

Donosimo vam iskrene priče stvarnih žena o krizama u braku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.