Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ljeto uz Miss Selfridge

Četiri stila koja prate četiri ljetne aktivnosti.

Poznati britanski high street brand Miss Selfridge ovo ljeto donosi četiri različita i posebna stila. Oni obuhvaćaju odjeću za vruća ljetna popodneva, ali i večernje šetnje uz more ili zabave.

Za početak ćemo predstaviti "obojeni" stil koji je prepun jednoliko nijansiranim komadima odjeće te tkaninama različitih vrsta. Odražava ga nestašnost djevojčice, ali i tajnovitost žene.  Uzorci su minimalni i upečatljivi, a neophodne su i visoke sandale s platformom.Sljedeći dio nazvan "jednostavna" donosi jednostavnije odjevne kombinacije koje odlikuje ispreplitanje crne i bijele boje. One ovaj stil čine malo više sofisticiranijim. Prisutna je asimetričnost kroja,  koja se u stanje ravnoteže dovodi uz velike drvene narukvice.Nakon uspješne proljetne kolekcije u boemskom stilu, ljetna nastavlja u tonovima sedamdesetih godina pod nazivom "festivalska". Kolekciju prate ukrasi za glavu i to u obliku šešira, trakica za kosu i cvijeća. Mnoštvo boja, detalja, ali i vintage dodira za prave boeme čini ovu kolekciju ujedno opuštenom i uzbuđenom.Posljednji dio kolekcije pod nazivom "bijela" sasvim je na drugoj krajnosti naspram prva tri. Svevremenske kratke bijele haljinice koje prate liniju tijela, prikladna su odjevna kombinacija za gotovo svaku prigodu. Pritom ih upotpunjavaju jednostavne torbe i sandale.Ono što je zajedničko svim stilovima, svakako su visoke sandale, ali i poigravanje s različitim materijalima. Uz bijelu kao omiljenu boju, prevladavaju svjetlije nijanse toplih boja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kako bi ljeto dočekali spremno, krajnje je vrijeme za aktivaciju.

Fashion report

Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi modela za dobro raspoloženje.

Život u dvoje

Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja.

Ljepota

Koliko ćete uspjeti zadržati brončani ten, prije svega ovisi o vašem tipu kože, ali i u nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.