Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Ljubav – izabrani citati

Osvoji zbirku najljepših ljubavnih citata Paula Coelha.

Ljubav je idealan poklon za Valentinovo, a ova knjiga je nadahnjujuća zbirka citata o ljubavi iz djela jednog od najčitanijih pisaca današnjice. Prekrasne ilustracije novog djela Paula Coelha napravila je Catalina Estrada. Knjiga je u prodaji na svim kioscima i u trgovinama Tisak medija.

Ljubav je esencija života. Svi smo mi dio božanskoga sjaja. Svima nam je isti cilj u životu – a zove se Ljubav. Probudi se, otvori se prema Ljubavi. Ono što je izgubljeno, ne može se vratiti. Ali ono što dolazi, trebamo znati prepoznati. Pobjednik ostaje sam.

Paulo Coelho rođen je 1947. u Rio de Janeiru. Svi njegovi romani svjetski su bestseleri, a napose Alkemičar, Veronika je odlučila umrijeti i Jedanaest minuta. Njegove knjige su prevedene na 68 jezika i ne prestaju izazivati društvene i kulturalne rasprave. Filozofija, ideje i teme njegovih knjiga inspiriraju milijune čitatelja koji tragaju za vlastitim putem i novim načinima poimanja svijeta.Catalina Estrada još se kao djevojčica oduševljavala bujnim, živopisnim vrtovima i prirodom rodne Kolumbije. Svoje korijene nije zaboravila ni danas, kada živi u Barceloni i radi kao uspješna i međunarodno priznata ilustratorica. Njezina djetinja radoznalost i danas se odražava u njezinu stvaralaštvu, u čudesnoj eksploziji boja i raskoši koja krasi njezina djela.

OSVOJI KNJIGU

V.B.Z. vam poklanja 2 primjerka knjige Ljubav autora Paula Coelha.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LJUBAV te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koje je godine rođen autor knjige?

Vaše prijave primamo do 20. veljače 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Knjige su osvojile Ivana Fudurić i Jasna Horvat, čestitamo!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Prvi mjeseci u godini kao stvoreni su za boravak na toplom, u dobrom društvu. Za mnoge od nas to znači uz dekicu i –...

Zanimljivosti

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. 

Darivanje

Ovih se dana u hrvatskim knjižarama pojavila prekrasno ilustrirana knjiga Sunce, more i zvijezde hvaljene ilustratorice Iulije Bochis.

Darivanje

Izgubljena sestra dirljiva je i složena, prekrasno ispričana priča, a Dinah Jefferies još se jednom magičnim destinacijama uvlači pod kožu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.