Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Ljubav među oblacima

Avenue Mall u nebo pustio preko 1000 imena zaljubljenih parova.

Točno u podne na Dan zaljubljenih zacrvenilo se nebo iznad Avenue Malla kada je povodom Valentinova pušteno 500 crvenih balona, a na koje su se ovaj vikend potpisali zaljubljeni parovi. Romantični prizor s preko 1000 lebdećih imena izmamio je osmijeh svima koji su ga promatrali i pokazao da Hrvati itekako vole Valentinovo!

Zavesti svoju ljubav i biti originalan bez skupih parfema ili večera ove je godine bilo moguće samo uz pogled prema nebu iznad Avenue Malla. Naime, tijekom vikenda Avenue Mall ponovno je iznenadio svoje "zvijezde" tj. posjetitelje koji su, osim šetnje najvećim crvenim tepihom u Hrvatskoj, mogli upisati svoja imena i imena voljenih osoba na crvene balone. Zavedene su tako nove ljubavi, a one stare su oživjele! Crveni baloni i Valentinovo šarmirali su i poznatu voditeljicu Vlatku Pokos koja je također uz tajanstveni osmijeh upisala svoje ime. Čini se da je zaljubljena, ali tko ju je šarmirao za sada je nepoznato.Avenue Mall ponudio je idealno rješenje za sve one koji su odlučili učiniti nešto neobično i ljubavnom gestom učvrstiti svoju ljubav. Ideja se pokazala izvrsnom i za one koje recesija nije baš štedjela i koji su bili u potrazi za kreativnim, a ne skupocjenim poklonom. Gužva je bila i na najvećem crvenom tepihu u Hrvatskoj kojeg su u Avenue Mallu postavili kako bi svojim posjetiteljima ponudili poseban doživljaj te ih nagradili za svakodnevno povjerenje.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Život u dvoje

Ova aplikacija namijenjena je svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka.

Suncokreti na oblacima

Često sam plivala kroz život uzvodno što je samo po sebi bilo vrlo teško, mučno, naporno i iscrpljujuće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.