Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Ljubav među oblacima

Avenue Mall u nebo pustio preko 1000 imena zaljubljenih parova.

Točno u podne na Dan zaljubljenih zacrvenilo se nebo iznad Avenue Malla kada je povodom Valentinova pušteno 500 crvenih balona, a na koje su se ovaj vikend potpisali zaljubljeni parovi. Romantični prizor s preko 1000 lebdećih imena izmamio je osmijeh svima koji su ga promatrali i pokazao da Hrvati itekako vole Valentinovo!

Zavesti svoju ljubav i biti originalan bez skupih parfema ili večera ove je godine bilo moguće samo uz pogled prema nebu iznad Avenue Malla. Naime, tijekom vikenda Avenue Mall ponovno je iznenadio svoje "zvijezde" tj. posjetitelje koji su, osim šetnje najvećim crvenim tepihom u Hrvatskoj, mogli upisati svoja imena i imena voljenih osoba na crvene balone. Zavedene su tako nove ljubavi, a one stare su oživjele! Crveni baloni i Valentinovo šarmirali su i poznatu voditeljicu Vlatku Pokos koja je također uz tajanstveni osmijeh upisala svoje ime. Čini se da je zaljubljena, ali tko ju je šarmirao za sada je nepoznato.Avenue Mall ponudio je idealno rješenje za sve one koji su odlučili učiniti nešto neobično i ljubavnom gestom učvrstiti svoju ljubav. Ideja se pokazala izvrsnom i za one koje recesija nije baš štedjela i koji su bili u potrazi za kreativnim, a ne skupocjenim poklonom. Gužva je bila i na najvećem crvenom tepihu u Hrvatskoj kojeg su u Avenue Mallu postavili kako bi svojim posjetiteljima ponudili poseban doživljaj te ih nagradili za svakodnevno povjerenje.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih.

She Book Club

Baš kao ti briljantno je promišljen, nježan, ali i brutalno smiješan roman o bezglavom zaljubljivanju i nepredvidivim životnim obratima, ljudska priča koja će vas...

Seks

Razne kulture i civilizacije imaju specifične afrodizijake i legende. No, kao i svugdje imamo i suprotnosti, stvari koje smanjuju želju za seksom.

Drama Queen

Kako god da okrenemo, i koliko god mislili da smo „pametni“ i da „znamo što radimo“, uvijek ćemo naći način da sami sebe sabotiramo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.