Ljubav na prvi pozdrav – roman koji će vas zarobiti

Roman ‘Ljubav na prvi pozdrav’ osvježavajuć je domišljat i duhovit ljubavni roman koji će vas ‘uhvatiti na prvi pozdrav’ i više neće pustiti.

Bili su sami protiv cijeloga svijeta. Dok se sve nije raspalo. Od njihova je posljednjega susreta prošlo cijelo desetljeće, ali kada Rachel jednoga kišnog dana naleti na Bena, te se godine jednostavno istope. Bili su nerazdvojan tandem, najbolji prijatelji. Ali život je očigledno tekao dalje. Ben je u braku. Rachel nije. A ipak, u tom djeliću trenutka, Rachel osjeti kako se to staro prijateljstvo ponovno budi. Ali slijedi ga i slomljeno srce koje nikada nije uspjela zaliječiti.

ljubav_na_prvi_pozdrav 2Autorica Mhairi McFarlane, rođena je u Škotskoj 1976. godine, trenutno živi u Notthingamu, radi kao slobodna novinarka i blogerica, aktivna je na društvenim mrežama, posebno na Twitteru. Do sada je objavila dvije knjige: Ljubav na prvi pozdrav (You Had Me at Hello) i Here’s Looking At You (prosinac 2013.). Živi s muškarcem i mačkom.

Iz stranih kritika:

‘Obožavam ovu knjigu. Nasmijala me i podsjetila na to da je u ljubavi sve moguće – ali  i u svemu ostalom.’ (Minnie Driver)

‘Volim ovo: originalna, iskreno duhovita, poticajna, moderna ljubavna priča.’ (Katy Regan)

‘Britko i bolno duhovito…garantirano će vas oboriti s nogu. U potpunosti je volim!’ (Claudia Carroll)

OSVOJITE KNJIGU

Mozaik knjiga vam poklanja knjigu ‘Ljubav na prvi pozdrav’ autorice Mhairi McFarlane.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LJUBAV te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove glavna junakinja romana?

Vaše prijave primamo do 5. svibnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Ksenija Radmanović. Čestitamo!