Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Ljubavi se dogodio život

Bračne transformacije glavna su tema novog broja Lider trenda.

Ljubavi se dogodio život, pa ju je potpuno transformirao. Umalo ubio. Brak je izgubio na težini, a zrela ljubav, kako kaže autorica Laura Kipnis, funkcionira kao ljepilo za proteze – lijepi nešto umjetno na mjesto onoga što je nepovratno otišlo.

Takozvanoj Ljubavi 3.0 Lider trend je posvetio prve stranice u nadi da će vas priča o bračnim transformacijama potaknuti na razmišljanje i potaknuti da raspirite strasti, volite do ludila. A o raspirivanju strasti govori i Boris T. Matić. Ipak, on potiče ljubav prema filmu i priča o tome što valja, a što ne s hrvatskom kinematografijom, što bi, a što ne gledao na filmu te navodi razloge zašto bi baš vi trebali posjetiti tjedan filma u hrvatskoj metropoli koji se održava od 16. do 23. listopada.U ovom broju donosimo i priču o tome kako je njihovog reportera oduševila Turska i prije no što je stigao do tamošnje ključne destinacije – Istanbula, a i zanimljivo će vam biti pročitati izvještaj o gastronomiji Piemontea te tako cijenjenim tartufima. Roditelje će zanimati priča o tome što napraviti kad dijete uđe u one godine rizične za eksperimentiranje s drogama, a rekreativce tema o egzotičnoj capoeiri. S obzirom na to da je i Steve Jobs proglašen ikonoklastom, analizirali smo koja je njihova uloga u društvu te na koji način funkcionira mozak onih koji su u stanju promijeniti svijet.

Osim spomenutog uživat ćete i o mnogim drugim temama iz svijeta mode, automobila, parfemske i kozmetičke industrije i svega onoga što se može podvući pod egidu – lifestylea. Ne propustite novi broj Lider trenda, samo uz poslovni tjednik Lider na svim kioscima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Fashion report

Prepusti se osjećaju potpune slobode i proživi nezaboravne trenutke koje si oduvijek željela.

Seks i osjećaji

Složit ćete se, kad su u pitanju varanje i vjernost – stvari nisu nikad crno-bijele.

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.