Ljubavi se dogodio život

Ljubavi se dogodio život, pa ju je potpuno transformirao. Umalo ubio. Brak je izgubio na težini, a zrela ljubav, kako kaže autorica Laura Kipnis, funkcionira kao ljepilo za proteze – lijepi nešto umjetno na mjesto onoga što je nepovratno otišlo.

Takozvanoj Ljubavi 3.0 Lider trend je posvetio prve stranice u nadi da će vas priča o bračnim transformacijama potaknuti na razmišljanje i potaknuti da raspirite strasti, volite do ludila. A o raspirivanju strasti govori i Boris T. Matić. Ipak, on potiče ljubav prema filmu i priča o tome što valja, a što ne s hrvatskom kinematografijom, što bi, a što ne gledao na filmu te navodi razloge zašto bi baš vi trebali posjetiti tjedan filma u hrvatskoj metropoli koji se održava od 16. do 23. listopada.

U ovom broju donosimo i priču o tome kako je njihovog reportera oduševila Turska i prije no što je stigao do tamošnje ključne destinacije – Istanbula, a i zanimljivo će vam biti pročitati izvještaj o gastronomiji Piemontea te tako cijenjenim tartufima. Roditelje će zanimati priča o tome što napraviti kad dijete uđe u one godine rizične za eksperimentiranje s drogama, a rekreativce tema o egzotičnoj capoeiri. S obzirom na to da je i Steve Jobs proglašen ikonoklastom, analizirali smo koja je njihova uloga u društvu te na koji način funkcionira mozak onih koji su u stanju promijeniti svijet.

Osim spomenutog uživat ćete i o mnogim drugim temama iz svijeta mode, automobila, parfemske i kozmetičke industrije i svega onoga što se može podvući pod egidu – lifestylea. Ne propustite novi broj Lider trenda, samo uz poslovni tjednik Lider na svim kioscima.