Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Ljubavna afera s Miu-Miu

Predstavljen prvi iz serije kratkih filmova poznate modne kuće.

Sudjelovanje velikih imena filma u kreiranju modnih kampanja sve više postaje uobičajena pojava u svijetu modne industrije. Još jedna kolaboracija mode i filma najnovija je proljetna kampanja modne linije Miu Miu, koju potpisuje američka filmska scenaristica, glumica i redateljica Zoe Cassavetes.Kratki mini film nazvan "Powder Room" prvi je u nizu filmova za Miu Miu sezonu proljeće/ljeto 2011. godine.

U filmu koji je sniman u londonskom hotelu Claridgesu pojavljuju se modeli Audrey Marnay, Caroline de-Maigret, Line Gost i Sophie Vlaming glumeći četiri žene koje međusobno izmjenjuju poglede dijeleći intimni prostor super luksuznog ženskog toaleta."Ovo je priča o ženi i njenim intimnim trenucima – onima u kojima se osjeća slobodno i opušteno", pojašnjava Zoe Cassavetes, te nastavlja: "Od samog početka svidjela mi se ideja korištenja prostora u kojem se odvijaju pravi ženski rituali. Ima nešto posebno u tome – u sređivanju koje predhodi ženskom činu zavođenja, u prostoru u kojemu nema muškaraca i u kojemu žena može pogledati drugu ženu, te se potom suočiti ponovno sa svijetom.".Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Tijekom hladnijih dana, često se odlučujemo za nošenje boja tamnijih tonova kao što su crna, tamnoplava, siva, bordo i smeđa.

Celebrity

Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslavit će svoj 47. rođendan.

Fashion report

Već s prvim jesenskim kišama koje se slijevaju niz ulicu, u potrazi smo za onim parom obuće koji može pomoći da noge ostanu suhe.

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.