Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Ljubimci će biti siti

Pedigree&Whiskas i Konzum darovali četiri tone hrane udrugama za zaštitu životinja.

U SuperKonzumu na Črnomercu danas je bila primopredaja Pedigree&Whiskas i Konzum donacije za udruge za napuštene životinje. Predstavnicama udruga Noina Arka i Spirit donaciju su predali Ana Krešić, Pedigree&Whiskas brand manager i Nikola Jurčić, direktor Sektora marketinga Konzuma. Ceremoniju je vodio veliki zagovornik udomljavanja napuštenih životinja Dalibor Petko. Time je završila akcija „Pomozi mi“ koja je u listopadu održana u Konzumu.

Svakodnevno se povećava broj ljubimaca koji završe na cesti i njihov jedini spas su udruge za napuštene životinje koje kontinuirano vode bitku za osiguranje svih potrebnih sredstava. Potaknuti problemima udruga za zbrinjavanje napuštenih životinja te recesijom koja je postojeće probleme dodatno povećala, Pedigree&Whiskas i Konzum su pokrenuli humanitarno-prodajnu akciju čiji je cilj bio prikupiti potrebna sredstva.

Akciji koja je trajala tjedan dana, od 4. do 11. listopada 2009. godine, odazvao se veliki broj ljubitelja životinja – Konzumovih kupaca te je prikupljeno 50.000 kuna. Kako bi osigurali da napuštene životinje ne pate u ovim teškim vremenima i hladnim danima koji dolaze Pedigree&Whiskas su taj iznos popratili dodatnom donacijom od 50.000 kuna te je sveukupna vrijednost donacije 100.000 kuna, odnosno 4000 kilograma hrane za pse i mačke.

Zarana za životinje bit će podijeljena udrugama Noina Arka i Spirit iz Zagreba, udrugama Maca i Život iz Osijeka te Društvu za zaštitu životinja i azilu za napuštene pse u Rijeci. Organizatori akcije i predstavnici udruga nadaju se da će ova akcija dati svoj doprinos u poticanju ljudi na udomljavanje napuštenih pasa i mačaka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

bioBox su pomno osmišljeni paketi koji sadrže kombinaciju organskih i visokokvalitetnih proizvoda, a dostupni su eksluzivno u bio&bio web shopu.

Duh i tijelo

Ako mislite da hrana ne utječe na mentalno zdravlje i mozak, razmislite ponovno.

Moj dom

Dolaskom jeseni sve se više okrećemo toplini našeg doma, a naročito pripremi ukusne hrane.

Dobar posao

Povodom Svjetskog dana hrane razgovarali smo s Davidom Pejićem, direktorom Zrna, najstarijeg ekološkog imanja u Hrvatskoj, koji je krajem rujna proglašen najboljim ekološkim poljoprivrednikom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.