Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 1

Ljubitelji Hugha Jackmana, imamo dobre vijesti!

Scenaristica i redateljica Lisa Joy predstavlja futuristički akcijski triler studija Warner Bros. Pictures  – Putovanje kroz sjećanja, u kojem uloge tumače Hugh Jackman, Rebecca Ferguson i Thandiwe Newton.

Scenaristica i redateljica Lisa Joy predstavlja futuristički akcijski triler studija Warner Bros. Pictures  – Putovanje kroz sjećanja, u kojem uloge tumače Hugh Jackman, njegova partnerica iz velikog glazbenog spektakla Najveći showmanRebecca Ferguson i Thandiwe Newton.

Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istražitelj uma, kreće se primamljivim ali mračnim svijetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na rubu potonule obale Miamija, život mu se zauvijek mijenja kada preuzme novu klijenticu Mae (Rebecca Ferguson). Jednostavna potraga za izgubljenim tada postaje opasna opsesija. Dok se Bannister bori da pronađe istinu o Maeinom nestanku otkriva nevjerojatnu zavjeru i na kraju mora odgovoriti na pitanje: koliko daleko je spreman ići da zadrži one koje voli?

Redateljica filma, poznata po popularnoj seriji Westworld, je ovaj futuristički triler radila prema vlastitom scenariju. Serija se pokazala kao ambiciozna i vrlo maštovita, koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. Stoga će fanove svakako oduševiti isti kreativni tim koji je sa Joy radio i na ovom projektu, uključujući direktora fotografije Paula Camerona, producenta Howarda Cummingsa, montažera Marka Yoshikawu i skladatelja Ramina Djawadija, zajedno s kostimografkinjom Jennifer Starzyk.

Film u domaća kina stiže 19. kolovoza u distribuciji Blitza.

Pročitajte još

Fashion report

Mlada glumica spotaknula se o Diorovu kreaciju prilikom preuzimanja svog prvog zlatnog kipića.

Seks

Zavirite u spavaću sobu poznatih osoba!

Knjige i glazba

Tko će držati 81. zlatni kipić u rukama? (Video)

Advertisement