Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Lord Of The Dance ponovno u Hrvatskoj

Osvojite ulaznice za plesni spektakl

Najpoznatiji irski step plesači, Lord Of The Dance, ponovno će zagospodariti hrvatskim plesnim podijem. S novom europskom turnejom u sklopu koje će posjetiti 22 destinacije,  pred svojim vjernim hrvatskim fanovima nastupiti će u čak tri hrvatska grada.

U Varaždinu nastupaju 20. ožujka u Areni, već sljedeći dan dolaze u Zagreb gdje imaju čak dva nastupa u dva dana, 21. i 22. ožujka u košarkaškom centru Dražen Petrović. Hrvatsku turneju završavaju spektaklom u Rijeci, 23. ožujka u sportskom centru Zamet.

Michael Flatley, autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena, dokazao je kroz svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Plesom, kao univerzalnim jezikom, Flatley prenosi čaroliju i ritam koji će svakoga oduševiti i podignuti na noge.

lord 1Tvorac ove svjetski poznate plesne trupe, poznati je irski plesač i koreograf koji svoji uspjeh duguje svojoj pokojnoj baki za koju uvijek ostavlja jednu stolicu praznu u gledalištu na svim svojim nastupima.

Njegova vizija je u samim počecima karijere imala mnoga spoticanja, no, Michael uvijek voli istaknuti da je svaka prepreka zapravo prilika za novi početak. ‘Kada sam imao 6 godina, stalno sam upadao u nevolje zbog sanjarenja. Danas živim upravo taj san’.

Lord Of The Dance u Guennessovoj knjizi rekorda

Najbolji plesni šou na svijetu do sada je oborio više svjetskih rekorda – Flatley je u Guennessovoj knjizi rekorda zabilježen kao čovjek s najbržim nogama na svijetu, s nezamislivih 28 udaraca u sekundi, a vlastiti rekord je skinuo postignuvši 35 udaraca u sekundi ;  šou se izvodio čak 21 puta uzastopno u Wembley areni u Londonu; u samo 10 dana prodano je 250.000 ulaznica za turneju u Australiji.

Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

Upravo zbog toga, kao i činjenice da i u Hrvatskoj imaju već godinama svoje obožavatelje, ova najveća irska plesna senzacija LORD OF THE DANCE dolazi na mini turneju po Hrvatskoj, u već provjerenu zemlju ljubitelja plesnih koraka.

Ulaznice za ovaj plesni spektakl u prodaji su putem sistema Eventim te na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media Centra, a nastupi počinju u 20 sati.

 Cijene ulaznica:

VARAŽDIN: od 170 do 220 kn

ZAGREB: od 220 do 350 kn (VIP)

RIJEKA: od 180 kn do 250 kn

[box style=”0″]

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo vam 2×2 ulaznice za nastup  najpoznatijih irskih step plesača, Lord Of The Dance u petak, 21. ožujka.

Ukoliko želite osvojiti nagradu, igrajte se s nama. Pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu [email protected] s naslovom PLES te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.

Tko je autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena?

Vaše prijave primamo do petka, 28. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnici su Nikola Fošnjar i Marija Radoš. Čestitamo!

Karte možete podići u redakciji She.hr-a (Tomašićeva 12) od 10. ožujka 2014.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Događanja

Čak sam naišla i na jedno istraživanje koje kaže da otprilike 60 posto žena iz SAD-a i otprilike 50 posto žena iz Europe tvrdi...

Duh i tijelo

Znali smo da u njima uživamo, ali polako se dokazuje da su slobodne aktivnosti, kao što je ples ili čitanje, dobri i za naše...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.