Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Lord Of The Dance ponovno u Hrvatskoj

Osvojite ulaznice za plesni spektakl

Najpoznatiji irski step plesači, Lord Of The Dance, ponovno će zagospodariti hrvatskim plesnim podijem. S novom europskom turnejom u sklopu koje će posjetiti 22 destinacije,  pred svojim vjernim hrvatskim fanovima nastupiti će u čak tri hrvatska grada.

U Varaždinu nastupaju 20. ožujka u Areni, već sljedeći dan dolaze u Zagreb gdje imaju čak dva nastupa u dva dana, 21. i 22. ožujka u košarkaškom centru Dražen Petrović. Hrvatsku turneju završavaju spektaklom u Rijeci, 23. ožujka u sportskom centru Zamet.

Michael Flatley, autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena, dokazao je kroz svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Plesom, kao univerzalnim jezikom, Flatley prenosi čaroliju i ritam koji će svakoga oduševiti i podignuti na noge.

lord 1Tvorac ove svjetski poznate plesne trupe, poznati je irski plesač i koreograf koji svoji uspjeh duguje svojoj pokojnoj baki za koju uvijek ostavlja jednu stolicu praznu u gledalištu na svim svojim nastupima.

Njegova vizija je u samim počecima karijere imala mnoga spoticanja, no, Michael uvijek voli istaknuti da je svaka prepreka zapravo prilika za novi početak. ‘Kada sam imao 6 godina, stalno sam upadao u nevolje zbog sanjarenja. Danas živim upravo taj san’.

Lord Of The Dance u Guennessovoj knjizi rekorda

Najbolji plesni šou na svijetu do sada je oborio više svjetskih rekorda – Flatley je u Guennessovoj knjizi rekorda zabilježen kao čovjek s najbržim nogama na svijetu, s nezamislivih 28 udaraca u sekundi, a vlastiti rekord je skinuo postignuvši 35 udaraca u sekundi ;  šou se izvodio čak 21 puta uzastopno u Wembley areni u Londonu; u samo 10 dana prodano je 250.000 ulaznica za turneju u Australiji.

Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

Upravo zbog toga, kao i činjenice da i u Hrvatskoj imaju već godinama svoje obožavatelje, ova najveća irska plesna senzacija LORD OF THE DANCE dolazi na mini turneju po Hrvatskoj, u već provjerenu zemlju ljubitelja plesnih koraka.

Ulaznice za ovaj plesni spektakl u prodaji su putem sistema Eventim te na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media Centra, a nastupi počinju u 20 sati.

 Cijene ulaznica:

VARAŽDIN: od 170 do 220 kn

ZAGREB: od 220 do 350 kn (VIP)

RIJEKA: od 180 kn do 250 kn

[box style=”0″]

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo vam 2×2 ulaznice za nastup  najpoznatijih irskih step plesača, Lord Of The Dance u petak, 21. ožujka.

Ukoliko želite osvojiti nagradu, igrajte se s nama. Pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu [email protected] s naslovom PLES te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.

Tko je autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena?

Vaše prijave primamo do petka, 28. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnici su Nikola Fošnjar i Marija Radoš. Čestitamo!

Karte možete podići u redakciji She.hr-a (Tomašićeva 12) od 10. ožujka 2014.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Tina Drašner već je dobro poznata trenerica među brojnim ženama, no malo tko zna da joj je posao trenerice senzualnog fitnessa bio tek dodatni...

Dobar posao

Ovu svestranu Puležanku teško je predstaviti. Manuela Svorcan, vesela, nasmijana, s čarobnom dugom kosom..

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.