Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Louboutin – dizajn prije udobnosti

Kralj najseksi šuza demantira titulu 'kralja bolnih štikli'.

Cipele na visoku petu s karakterističnim crvenim lakiranim džonom, zaštitni su znak mađioničara među dizajnerima cipela, Christiana Louboutina. Elegantne, jedinstvene i posebne, sve njegove rukotvorine pronađu vjerne obožavateljice u rekordno kratkom roku iako sve one koje su barem jednom se prošetale na više od 10 cm visokoj peti, znaju da su u pitanju prave male sprave za mučenje. 

Louboutinova prošlogodišnja izjava "kako žene vole nositi visoke potpetice jer im je tada stopalo u identičnom položaju kao i kada doživljavaju orgazam" odjeknula je u svjetskim medijima i )opravdano) izazvala hrpu burnih reakcija. Poistovjećavanjem nošenja cipela na visoku petu sa situacijom koja dovodi do orgazma, dizajner si je definitivno osigurao veliku medijsku pažnju, no žene su mu odgovorile da unatoč tome što je autor prekrasnih cipela, one ipak nisu tvornica orgazama za žene. Bilo bi to ipak prejednostavno. Nedavno se ipak Christian odlučio razjasniti cijelu priču, jer sudeći po njegovoj najnovijoj izjavi, slavni postolar tvrdi da je ona prijašnja pogrešno interpretirana.

''Krivo sam citiran. Ljudi govore kako sam kralj cipela koje nanose bol, ali moj posao nije da kreiram udobnu obuću. Trudim se napraviti ih što ugodnijima, ali moj prioritet je da je cipela privlačnog dizajna, lijepa i seksi. Nemam ništa protiv protiv udobnih cipela, ali moj fokus je na dizajnu, a ne na udobnosti.''Planetarna popularnost Louboutinki doživjela je svoj vrhunac u seriji Sex i grad gdje se Sarah Jessica Parker obožavano odnosila prema svakom svom paru koji vrijedi pravo malo bogatstvo. Louboutin je naravno i prije toga uživao status nenadmašnog eksperta u kreiranju ultimativno savršenih štikli. Ove godine slavi 20 godina svojeg uspješnog prisustva u modnom svijetu, a londonski Muzej dizajna ove godine je mjesto njegove retrospektivne izložbe. Sam dizajenr je istaknuo kako mu je jedan od dražih uspjeha u karijeri bila odluka Yves Saint Laurenta da upravo njega uposli u kreiranju cipela za hot couture reviju, što je također jedini put ikad u stvaralaštvu pokojnog kreatora da se odlučio na takvu suradnju. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.